Feature


Jeg var i MetroXpress i dag i forbindelse med tøjindkøb på SU. Skægt og mærkeligt at se sit fjæs poppe frem, når man sidder helt uforberedt i metroen i lidet flatterende træningsbuks på vej til fitness. Det kommer vist igen i 24 timer i overmorgen, hvis man har lyst til at hapse et eksemplar.

Had a small feature in a danish newspaper today, so funny to see yourself on print :)

(Visited 160 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. haha det er jo bare et enkelt spørgsmål hvor de har stoppet dig på gaden, som de gør hver eneste dag med massere af forskellige mennesker…..

  2. Michelle – Tak ;)Anonym – hehe og hvad så? :)Sagen var dog den, at en journalist kontaktede mig for 2 uger siden og interviewede mig i en halv time. Hun bad mig endvidere sende et billede. Som du kan se er det, det samme billede, der er på min profil her. Det stammer oprindeligt fra posten 'The Dee Diner'.At det hele endte med at blive så kort, var ikke noget jeg vidste eller er herre over. Sådan er det jo ofte med aviser, man får lov at godkende sine citater og hvad der videre sker er uden for ens rækkevidde.Jeg giver dig ret i at overskriften 'På Gaden' er misvisende, sandheden er at jeg blev interviewet over telefon…Under alle omstændigheder (og uanset om det var det ene eller andet) tænkte jeg bare at det kunne være sjovt for jer at se hvad jeg svarede ;)Der er mange der spørger om mine indkøb i forhold til det at være på SU og her er så mine råd sort på hvidt. Samt nogle gode råd fra en stylist og nogle andre piger. Det er da rimeligt harmløst? Selv i jantelovs Danmark…

  3. SKØNT Emily! Tillad mig at klappe mig selv på ryggen for at du fik et chok i din joggingbuks, det var nemlig mig der sendte Nadja videre til dig efter at hun havde efterlyst seje lækre kvinder på S.U. Fedt at det blev til noget!Kram A