Sneak Peak
Jeg bliver stadig ret svimmel af at sidde ved computeren, men det betyder ikke at der ikke er gode sager i vente.

Coming up: Hindbær/lakrids-cupcakes, første del af Amagerbro-guiden og en noget farverig outfit-post. Men tager det altså lige lidt efter lidt og alt efter hvad hovedet tillader.

Om lidt skal jeg ud at besøge min mormor og siden står den på arbejde, håber ikke at jeg skvatter med bakker eller vælter ting ud over gæsterne.
Den lejlighed vi var ude at se i går var i øvrigt fin fin fin, men desværre er vi nederst på ventelisten i den andelsforening og der var MANGE andre ude at se den, men man har jo lov at håbe.
OG så har jeg en hemmelighed jeg ikke kan holde på. Men det skal jeg. Kæreste afleverer sit speciale d. 1. september og jeg har købt en sej gave og har lyst til at fortælle alle hvad det er. Især ham, er så dårlig til at holde på den slags gode hemmeligheder. Er også lige ved at fortælle jer det, men han læser med, så det går nok ikke… Men det er en god gave, synes jeg i al tilfælde selv…

I’m getting quite dizzy while I work on the computer as I have a virus on my balance-nerve. But I have good stuff coming up: raspberry licorice cupcakes, a guide to my part of Copenhagen and a very colorful outfit-post.

(Visited 209 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Hahaha – Dét med gaven kender jeg godt. Jeg har flere gange været ved at ødelægge det for min kæreste, fordi jeg bare glædede mig SÅ meget til at give ham den. Men det synes jeg bare vidner om at du er rar og godt kan lide at gøre ham glad! :)- AS

  2. Rigtig god bedring! Glæder mig til opskriften, og til at høre hvad den gode gave er :) Kender rigtig godt følelsen, når man bare ikke kan vente med at give den!Håber han bliver glad for den!XXX,Vanity

  3. Guapizimo – Tusind tak. Og jeg glæder mig også til afsløringen ;)Anne Sofie – Hehe ja det er 'frygteligt', men kan godt lide din konklusion :)anonym – jow jow, den kommer i næste indlæg :Dannelouise – må 'desværre' skuffe med, at det nok mest har noget med kameraerne og fotograferne (mine veninder, min kæreste og jeg) at gøre. Billederne i dette indlæg er uredigerede.Af og til bruger jeg nogle filtre i photoshop eller toycamera analogcolor. Men tusind tak ;)Cecilia – takker <3Vanity – Tak! Det håber jeg virkelig også! Og glæææder mig til jeg kan fortælle hvad det er :D