Eat/shop local
Ok, ved godt at jeg gør lidt grin med ‘spis lokalt’-idéen og det er slet ikke meningen, af og til skal man jo bare finde på en overskrift.
Lidt politisk korrekthed er der dog over det, for jeg har gentagne gange grebet mig selv i at tage til Christianshavn og indre by for at købe eksempelvis sushi eller kager (og alt muligt andet for den sags skyld). Samtidig med at butikkerne på Amagerbrogade lukker en efter en.

Men i går var jeg ude (ok, det var lyv i sidste indlæg, da jeg skrev jeg havde ligget ned hele dagen) for at tage lidt billeder til næste byguide: Amagerbro I og det slog mig at jeg aldrig havde spist sushi fra en lokal biks, på trods af at jeg efterhånden har 4 indenfor en radius på 200 m.
Aftensmaden blev således fra den nyåbnede King Ya og det var en billig og positiv overraskelse. Masser af frisk fisk, faste ruller og velsmagende ris. De har i øvrigt running sushi med spis alt hvad du kan, det skal jeg klart ned at prøve snart.

Købte også bøger hos Antikvariat på Amagerbrogade og en lille citron/marengs-tærte hos den franske bager Chantilly på Sønder Boulevard – Chantilly har i øvrigt byens bedste og billigste croissanter.
Men mere om det hele i guiden.

God søndag og husk at handle lokalt :)

All to often I tend to go to downtown Copenhagen to buy everything from bread to books, but yesterday I decided to stay at Amager – the part of Copenhagen where I live – and bought books from an amazing old bookshop, enjoyed a lemon meringue-pie from local french patisserie Chantilly and had delicious and cheap sushi from a sushi place just around the corner.

(Visited 224 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Det ser rigtig godt ud! Og ja har kun hørt godt om deres sushi indtil videre i hvert fald :)Og "Chantilly" synes jeg personligt også laver nogle af de bedste kager i byen! De altid så fine og god inspiration :D Det ser lækkert ud! Velbekommen/Linelineoestergaard.blogspot.com

  2. Mums den sushi ser god ud. Jeg burde virkelig også blive bedre til at bruge stederne på Amager og da især det sushi sted, det er jo næsten min nabo :DOg så tror jeg da lige jeg skal til bageren en af de nærmeste dage…

  3. Lyder godt med Amagerguide. Forslag til steder at skrive om: Go Away, Organic Corner, A. Sushi (ny), Restaurant Kareten, Kaffebaren (Æblestien), Riccos Kaffebar, Madmanifestet, Thai Hut, Øens Perle….og mange flere.

  4. Jacob- jamen har da allerede lavet 1. del af Amagerbroguiden :)Tusind tak for forslag, er meget enig! Bortset fra at Øens Perle desværre ikke findes mere :(Du kan finde første del oppe i øverste bjælke under 'Guides til København'.