Repost: Camera

Dette indlæg er oprindeligt fra april. Da det er det jeg får allerflest spørgsmål omkring, tænkte jeg at det ikke skadede at poste det endnu en gang.

Flere af jer har spurgt hvilket kamera jeg har (hvilket jeg tager som en stor kompliment, så tak :D), så tænkte at jeg lige ville lave et lille indlæg om det.

For det meste bruger jeg et Lumix DMC TZ7 kompaktkamera (på det nederste billede) og ellers et Nikon D40x, der er et forholdvist lille og relativt billigt spejlreflekskamera (købte det i sin tid for omkring 4000 kr. inkl. et objektiv).

Lumix’et har også HD video og er et virkeligt godt ‘lille’ kamera med 12 x optisk zoom og Leica objektiv og absolut et jeg kan anbefale. Det ligger så vidt jeg husker på omkring 3000 kr., men det kan ofte fås til omkring 2500 på tilbud.

Lige nu har jeg to objektiver til spejlreflekskameraet, et på 18-55 mm. og et fast på 35 mm.

I er selvfølgelig velkomne til at skrive i kommentarfeltet hvis I har spørgsmål.

Some of you have asked what camera I use. Most of the time I carry my little compact Lumix DMC TZ7 around and elsewhere I use a Nikon D40x SLR with a 18-55 mm or a 35 mm objective. 

(Visited 193 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hej Emily (lige noget helt andet)Jeg hedder Julie og har fulgt din blog i noget tid efterhånden, er helt vildt med dig og din blog. Og så har jeg egentlig et spørgsmål, hvis det er rigtigt at du er hundetræner i din fritid? Hvordan har du fået det job? Jeg synes det lyder virkelig interessant som et job ved siden af studierne, især fordi jeg er den største hundeelsker :) Kender du nogen som kender nogen, eller har du bare ringet til en klub eller? Og skal man tage et kursus, hvis du ved det?Ville blive utrolig glad for et svar :)Mvh Julie

  2. Skægt, har også selv et D40. Fremragende kamera hvis man gider at sætte sig ind i funktionerne. Desværre er auto-zoom røget sig en tur på mit :-(

  3. Ja, det er en fin lille fætter, men kit-objektivet er noget bras hvis du spørger mig. Kan kun anbefale at investere i et til. Ævs med autofokus. Så må du være manuel og fotografagtig i stedet :)

  4. … og vi takker så lige for den i øvrigt meget diskrete rettelse… (auto-zoom… flot, Jacob…)Manuel er skam ok, men når man har to kattekillinger at fotografere skal man ind imellem være vaks, hvis man vil fange øjeblikket!