Malmö tips anyone?

For første gang i jeg aner ikke hvor lang tid, er jeg vågnet op uden at være svimmel. Tror at intensiv afslapning har gjort underværker. Måske kommer det igen, måske gør det ikke, men satser i al tilfælde på det sidste. Især fordi kæreste og jeg har talt om at tage til Malmø i morgen.

Hvis jeg har det fint smutter vi over broen/under vandet i morgen formiddag og skal så lege turister i det sydsvenske.
Men jeg har brug for jeres hjælp. Har faktisk aldrig rigtig været inde i Malmø før. Hvad skal man se? Hvor skal man shoppe og hvor skal man spise?
Til de af jer der tænker over hvad filan jeg egentlig laver bortset fra at lave mad, tage hunde i pleje og arbejde lidt på en café, kan jeg berolige med at min undervisning på uni (endelig) starter på torsdag. Så det er det aller aller sidste sommerferie det her.
I’m going to the ‘capital’ of southern Sweden, Malmö, tomorrow for a day trip. So nice to have the opportunity to travel to another country in less than an hour and for approximately 7€. I really enjoy get aways, the really massive ones like Mexico in the spring this year, but little ones as this trip as well. This is where i recharge.
Even though Malmö is so close to Copenhagen I’ve never really been there so I’m asking you guys for great places to shop and eat and sights to view. Any advise?
(Visited 454 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Fedt du skal til Malmö! Det er altså en totalt hyggelig by. Her kommer mine bedste tips:At spise eller drikke kaffe: På et torv der hedder Davidhallstorg er der en coffee shop/frukost sted der hedder Lite off der er totalt hyggeligt. Kan i lide sushi er der god take away sushi lige på gaden mellem "strøget" og davidhallstorg også.Omkring Davidhallstorv er der for øvrigt flere andre små butiker der er super søde.Lige i starten af byen, ved "Lilla Torg" er der et sted der hedder Hedmanska gården. Der er et sted der hedder "Form og Design Center", og de har hele tiden forskellige udstillinger og det koster ikke noget.Vil i drikke øl skal i virklig gå till "Möllevångstorget". Det er lidt… hvad skal man sige. "latina"-kvarteren i Malmö. På vejen mellem Strøget og Möllevångstorget er der også i hvert fald mindst to gode genbrugsbutiker også…Håber i får en fed dag!

  2. Synes bestemt, at I skal tage til Malmøhus! Det er et gammelt kongeslot, der ligger i midten af Malmø og udover at selve slottet er enormt flot, byder det også på forskellige andre udstillinger! Og så koster det kun en 20'er. ;-)Weekday butikken er også rigtig cool. Mht spisning, så ligger der et meget gammelt konditori på gågaden, Hollandia – det er rigtig fint og har FLOTTE kager!Det er også muligt at leje vandcykler og tage på kanalrundfart! :-)

  3. Hej Emily!Lyder dejligt med en lille sviptur til Sverige! Jeg er desværre ingen ekspert på Malmö, men der et par butikker jeg synes der er værd at besøge. Den ene er Granit på södra Vallgatan (og som jeg netop har lavet en blogpost om), og den anden er Designtorget på samme adresse. Sidstnævnte har en masse fine ting og er altid interessant at kigge ind hos.Og så synes jeg også at kiosken på Malmö station (Pressbyrån, inde i selve sationsbygningen) er værd at nævne, da den har et imponerende udbud af internationale magasiner og blade- faktisk et af de bedste jeg nogensinde har set.Anyways, god tur!Kram, Tora

  4. Åh Malmø er en fantastisk by.. har lige spenderet en weekend!Kan varmt anbefale området omkring möllevangstorget, der ligger en masse lækre indiske og thailandske restauranter. på stykket imellem trianglen og möllevangstorget ligger der desuden 2 rigtig gode genbruger.. og på kärliksgaten ligger den mest fantastiske vintage butik med kjoler helt tilbage fra starten af 1900-tallet! Manden der ejer den er så sød og kan altid fortælle en fantastisk historie om det stykke tøj man står med! et must!!området omkring folketspark er også rigtig hyggeligt, og et område de "unge" kreative bruger meget..Hvis vejret er godt er området ude ved västra hamnen rigtig flot, og et meget interessant område hvis man bare interesse sig lidt for moderne arkitektur.. hvis i får bevæget jer derud vil jeg anbefale jer at spise på ribersborgs kallbadhus som er en fantastisk gammel badeanstalt fra midten af 1800-tallet alla helgoland.. her servere de lækre salater og fantastiske dagens retter, og hvis vejret er til det kan man sidde udendørs og kigge udover vandet! Rigtig god tur!