Look of the day: Malmö, dots and stripes

Og så var det pludselig efterår og helt friskt og fint i vejret… Også ovre i Sverige. Vi havde alletiders hyggelige ‘mini-storby-ferie’ i går. Mere om det i et andet indlæg. Forstå mig ret for jeg elsker efteråret, men hold op hvor er det blevet koldt. Var glad for at jeg både havde ‘pels’, uldtrøje og halstørklæde med i går, hvor vi var ude det meste af dagen.

Tak for jeres pæne respons mht. Burberry støvlerne i går! Synes at det er utroligt dejligt at man kan udstille den slags beviser for galskab, uden at blive lynchet. Som en del af jer skrev er det jo mine penge og min blog, tak for at I mindede mig om det :)
Skal selvfølgelig ikke stå til ansvar for andre end mig selv. Men af og til når man vælger at være så offentlig (og der er så mange der følger med), så kan man føle sig nødsaget til at retfærdigøre/forklare og det er jo egentlig noget pjat. Tak for at I er de sejeste, sødeste og klogeste læsere! Er ovenud glad for at her er sådan en god stemning og at folk læser med for at deltage og ikke for at dømme. Det er jo desværre ikke en selvfølge i blogland.
Og tak for at I altid er så seje med at komme med tips og anbefalinger kontra. Jeg lærer så meget af jeres kommentarer og er meget taknemmelig over den ‘vidensdeling’ (det er det vel), der finder sted især i forbindelse med guider, rejsetips og meget andet.
Tak for at I gør min blog levende!

De allervarmeste tanker, kram og klem og med ønsket om en fabelagtig onsdag

Emily

Outfit details: Coat + jumper + jeans Topshop// scarf Fnubbu// bag Black Lily// shoes Buffalo// sunnies Ray Ban// rings Disney Couture + vintage// bracelets vintage + H&M// moustache necklace made by my friend Nina, she makes them on demand

(Visited 244 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Men du er jo også selv er ret skønt menneske, det skinner jo igennem i dine mange skønne indlæg. Elsker din blog.Kh Maria

  2. Kender godt det der med at man føler man skal stå til ansvar for sine køb – sådan kan jeg også have det, og jeg køber nærmest kun highstreet (SU'en tillader ligesom ikke andet.. :/)Men helt ærligt, vi bestemmer vel selv hvad vi vil bruge dem på?! For det er jo VORES penge.. Så længe man ikke er helt ufornuftig og laver store forbrugslån og kæmpeovertræk er det vel ligemeget.. (min holdning) :)Og det er så skønt i Malmø – var der i sommers. Der var det til gengæld alt for varmt ;)- Rebekka

  3. Tror, at det har noget at gøre med, at du virker så nede på jorden, selvom du er så smuk/sød/sej/dygtig. Det er ikke altid det indtryk, man får af andre bloggere. Det gør det selvfølgelig ikke, at man sender mobbe-kommentarer til dem, men jeg tror bare, at du er sværere at se sig sur på.

  4. Hvor er du skøn :) Jeg elsker at følge din blog og se på alle de spændende indlæg. De er aldrig kedelige så jeg takker selv for at vi allesammen må følge med. Og iøvrigt – vi lever en gang og derfor skal vi have det så godt som muligt. Ud med den dårlige samvittighed eller lignende – jeg forstår godt at købte de sko/støvler – de er virkelig fab!Lika

  5. Elsker dine bukser, din fletning og dit søde smil:) Og din skrivestil selvfølgelig, er bare vild med din blog og alt hvad der har med den at gøre;)/GunillaPS: Selv go onsdag!

  6. Hvilken model er din black lily taske! :-) Og fed ring (den med hesten/springeren)! :-)

  7. Malmö er bare skøn og det er herligt at vi der bor på Sjælland er heldige at vi ikke har så lang vej derover.Spottede i øvrigt lige at du faktisk købte den fine DC skak-hest! Herligt! Jeg fik ikke købt den, men det kan jo nås endnu :)

  8. Tak tak tak hvor er I altså bare helt fantastisk søde. Så mange fine kommentarer der virkelig rører mig. Fra bunden af mit hjerte TAK!Og ja Malmø er super hyggeligt, det er bestemt ikke sidste gang jeg har været der :)Anonym – ved det faktisk ikke :( Købte den sidste sommer og der står ikke noget i den… Har ikke så meget styr på Black Lily desværre…Provins – æv, næ det var jeg ikke, men det må jeg bare gøre næste gang så :)Malsen – jaaa er så glad for den og den er ene og alene din fortjeneste! Tusind tak for tippet!