Look of the day: Copenhagen CountrysideI lørdags var vi en tur på den sydlige del af Amager Fælled at gå tur med Pax.
Her er lidt stille uden ham nu, men jeg er glad for at det gik hurtigt med at finde ham et godt hjem.
Jeg elsker denne her del af Fælleden, her er så smukt og stille og man kan gå ture i timevis (især hvis man farer lidt vild). Vi kørte helt ud til pumpestationen ved Hilversumvej og gik ind på Fælleden derfra. Det føles som om man er meget langt væk fra byen, men det tager kun 15-20 min at køre derud. Ah, det er virkelig det jeg elsker ved Amager. By, land, vand… det hele, smart for vægelsindede personer som mig, der gerne vil have lidt af det hele…

Outfit details: Jumper COS// shorts Topshop// shoes Palladium


Saturday we went for a walk at the beautiful and silent southern part of Amager, the Island just below the city of Copenhagen.
I love living in the city and yet so close to the nature.

(Visited 339 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer