Look of the day: Indian Summer
Er desværre stadig vanvittigt svimmel og har ondt i hovedet :( Virus på balancenerven eller ej, det er noget af en lang og sej omgang det her…
I går formiddags havde jeg det dog midlertidig bedre og var ude på en dejlig tur med lille Pax (minus hæle, de var til ære for jer og fotografen).
I dag skal jeg bare tage den med ro og hygge med Pax, håber virkelig at det her svimmelhedscirkus snart er ovre…

Outfit details: Poncho ASOS// hat vintage// jeans Acne// heels Stella McCartney// purse Mulberry vintage

(Visited 331 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

  1. Håber snart du får det bedre!Da jeg så dine sko tænkte jeg først hold da op det er meget godt gået at gå tur med hund i dem, indtil jeg så læste dit indlæg ;)Går det fremad med Pax?

  2. Først og fremmest: COOL OUTFIT! Dernæst vil jeg fortælle, at jeg først i dag har opdaget din blog, da Momo linkede til en opskrift på nogle grovboller. Apropos mad, så er jeg sådan en person, som bare ELSKER at lave mad, så nu har du altså lige reddet min dag, ved at jeg har siddet og kunnet nupse af dine opskrifter og blive inspireret, for det ser dælme lækkert ud må jeg sige og klart noget der skal prøves af. :) mums. Jeg har lagt din blog under favoritter her på computeren, så jeg altid kan finde tilbage til den. Hav en rar dag! :)Venlige pust fra Camilla

  3. Jeg elsker altså virkelig din hårfarve. Gi´mig, gi´mig. Vil ønsker dig rigtig god bedring og er også nysgerrig for at høre hvordan det går med den søde Pax. Han klæder dig iøvrigt ;)Lika

  4. Puha, virus på balancenerven er ikke sjovt! Min far var sygemeldt i 3 måneder med virus på balancenerven! :o

  5. Camilla – tak hvor er det sødt!Jony – thx!!Ja de sko er altså også nogle af mine yndlings!Tak for jeres søde hilsner mht. mit helbred og jeres spørgsmål omkring fine Pax.Puha, er godt nok også snart træt af at 'sejle' rundt…Mht. Pax så går det meget fint når vi er hjemme og alt er roligt. Men han er fortsat meget (!) usikker på næsten alt udenfor. Han er lidt af en mundfuld mildest talt fordi hans angst kommer til udtryk ved, at han gøer og snapper. Han prøver altså at skræmme 'det farlige' væk i stedet for selv at stikke af. Og sådan en hund er jo både farlig og ikke lige sådan at have med. Havde troet at jeg kunne have ham med ude hos folk + have gæster, men det er stort set umuligt. Så håber at hans opdrætter snart finder nogen, der er villige til at påtage sig det kæmpe arbejde han er. Og måske bor et mere roligt sted…. :(Hans tidligere ejer ville have haft ham aflivet i onsdags, så jeg var en temmelig akut nødløsning. Planen var at han skulle være her på ubestemt tid, men han er simpelthen meget mere problematisk end jeg havde fået at vide. Hans alene hjemme problem var desværre det mindste af hans problemer. Æv æv æv, man bliver jo meget følelsesmæssigt involveret i sådan et lille kræ.

  6. Hej Emily
    Hvilken race er Pax? Han ser fin ud, lyder dog ikke godt med hans adfærd. Håber han har fået en god ejer, der kan tackle ham og hans historie.