Look of the day: Yellow pantsDe her bukser har jeg brugt alt for lidt efter jeg fandt mine ben for korte til dem. Men i morges fik jeg lyst til at give dem en chance til. Tog de espadriller jeg købte i Barcelona på (seriøst jeg elsker de sko!), så der kom en lille smule højde på + trak bukserne lidt længere op. Synes faktisk det hjalp, så nu får de en chance til.
Har været ude at handle for min mormor i dag og ellers spist frokost med min dygtige kæreste (han har netop hentet sit speciale fra trykken) og hygget med Pax, tror vi skal ud at gå en lang tur senere.

Outfit details: Pants Wood Wood// jacket, top and necklace H&M// bag Mulberry

The weather is finally amazing here in Copenhagen. We’ve had rain for weeks but now it’s crisp and sunny, theres a hint of fall in the air making me long for colder times though I’m not really done with summer yet.

(Visited 217 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Bukserne er altså bare flotte!! Endnu bedre denne gang end den første – men det kræver da også lidt ekstra at få dem til passe :)Well done!!

  2. Fint fint! Jeg elsker de små stykker Amager, du får flashet i dine indlæg (og tænker, at vi må bo virkelig tæt). Tillykke til kæresten også, sådan et speciale er ikke sådan at bide skeer med, det er så dejligt, når processen er lykkedes.

  3. De er FOR NICE de bukser… hvor er de fra ??? er så forelsket i den farve for tiden!!Det kunne også se godt ud hvis du rullede dem op en enkelt gang eller to, men de er også super fede som du har dem på det… NICE OUTFIT

  4. Hov hov, miss Salomon – hvad er det for en pose du har i hånden? Spotter jeg Burberry Prorsum? ;) Er spændt på at høre om indholdet :) Og tillykke til kæresten, min egen kæreste skal aflevere sit speciale i morgen…

  5. Ih, smukke Emily. Du virker barem som en dejlig varm person. Elsker din blog- dejlige outfits og inspirerende madindslag.Mange smil Maria

  6. Ih, TAK for jeres søde kommentarer!! Jeg er virkelig taknemmelig for jeres altid dejlige respons. OG tak for hilsner til kæresten!Bukserne er fra Wood Wood, sorry havde helt glemt at skrive hvor noget som helst er fra. Det er rettet nu :)SofieW – Hehe, forca Amager! Katrine – Næ, det er faktisk 'bare' en Designers Remix pose. Og den var på vej ud af huset med en kjole en pige havde købt på salgsbloggen ;)Meeeeen måske du kan læse tanker for der er faktisk lige flyttet noget Burberry Prorsum ind… to be continued :D

  7. Uhhh, det glæder jeg mig til at høre mere om, søde Emily. Jeg nyder i øvrigt i den grad at følge med på din blog – totalt yndlings! Kh Katrine