Paris


Pic from Lola B’s

I går afleverede min kæreste sit speciale (så hele dagen stod på fest og fejring og derfor ingen blogging) og i den anledning forærede jeg ham en weekendtur til Paris til oktober. Ahh efterår i Paris, glæder mig helt vildt. Og glæder mig endnu mere til at være i Paris med ham…

Har fundet et hyggeligt lille hotel i en sidegade til Rue Mouffetard, så alt skal nok blive fantastisk (har sovet mere end rigeligt på folks sofaer og gulve rundt omkring i verden i år, så denne gang bliver det hotel og lidt ekstra luksus).
Købte flybilletterne for et par uger siden og har haft så svært ved at holde det hemmeligt, men det lykkedes og han blev så glad og overrasket.

My bf turned in his master thesis yesterday and on that occasion I gave him a trip to Paris in October. Can’t wait :)

(Visited 307 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. hvor sødt af dig:-)god kæreste du er…Jeg har gjort lige det samme som dig med at give min kæreste en weekend tur til Paris bare til nov, men hvor har du fundet hotel henne???jeg har aldrig været i paris før så syntes det er lidt svært ang. hoteller når jeg ikke ha været i byen før…kan du have en god torsdag:-)

  2. UH! hvor lyder det bare skønt :-) For 2 år siden tog jeg også med min kæreste til Paris i oktober! Det fede er nemlig, at mens det er gråt og vådt herhjemme kan man stadig nyde det sidste efterår der :) Rigtig god tur og tillykke til ham ;)LoveCwww.golddustandbubbles.wordpress.com

  3. Åh gode gamle mouffen, der boede jeg i min tid i Paris. Rue Mouffetard og ja hele det 5. med Place Monge, Pantheon, Jardin de Luxembourg osv. osv. er efter min mening, det dejligste og mest parisiske kvarter (hvis man kan sige det???) i hele Paris. JEG ER FRYGTELIG JALOUX:-)

  4. Emilie – jeg har købt hos SAS, de frigav en masse billige billetter for et par uger sigen. Hvis man er lidt fleksibel mht. rejsedage kan det oftes gøres lidt billigere.Vi rejser f.eks. lørdag morgen og kommer hjem mandag aften og det var meget billigere end den klassiske fredag-søndag.Easyjet og Cimber har som regel også billige billeter. Jeg kan bare bedst lide SAS, hvis jeg har muligheden.Anonym – Tak :) Hotellet er et jeg har fået anbefalet. Det hedder Grandes Ecoles – man kan bare google 'hotel grandes ecoles paris'. Jeg har jo endnu ikke prøvet det, men det ligger i et kvarter jeg holder af og jeg har altså heller ikke så høje krav (jvf. plejer at bo hos venner eller på hostel, når jeg rejser), så det skal nok blive storartet :DCathrine – Præcis! Efterår i Paris er helt fantastisk! Tak :)Le Git – Er enig, glæder mig også helt vildt!