Smokey

Fik lidt bange anelser, da jeg ankom til Macs stand i Magasin i går eftermiddags. Alle makeup-artisterne rendte rundt med noget, der mest af alt lignede sæbeøjne. Var meget tæt på at vende om og smutte hjem, men tænkte at om ikke andet, kunne det da være sjovt at se reaktionerne på blå/rød/sorte pandaøjne på vej hjem i metroen .
Der var dog ingen grund til bekymring, jeg fik mere eller mindre selv lov at bestemme og det hele var hyggeligt og lækkert (der bliver brugt engangsbørster og applikatorer til stort set alt). Og gratis, hvilket jo slet ikke er tosset. Helt anbefalelsesværdigt.

Jeg fik et par katteagtige smokey eyes med de vildeste kunstige vipper. Vipperne bad jeg selv om og dem skulle man betale for, men de kan holde mange gange, så det er at betragte som en investering (ved ikke helt i hvad… er bare en dårlig undskyldning).

all time favorite lbd fra Diane von Furstenberg, ville ikke dresse alt for meget up, når makeuppen var så vild

Og så var jeg ellers til lækker middag og på en hyggelig bytur, hvor jeg blev lidt forelsket i en gammel flamme: Gin og bitter lemon, mmmm. Desværre ingen hankønsvæsner jeg havde lyst til at kaste min kærlighed på. Var til gengælg ved at OD’e på fyre i skjorter med striber eller tern, det var helt sindsygt ALLE af hankøn havde striber/tern på, lignede en helt absurd pyjamas fest.

Nu vil jeg fedte rundt og lave søndagsting, dvs. alt og intet, vaske tøj, lakke negle, læse bøger (ikke studie, men for hyggens skyld) og måske lokke en eller anden til at smutte i biografen med mig.

Hav en rar søndag,

Klem

(Visited 229 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. 100 kr. Så det er lidt dyrt. Men de er virkelig flotte og lavet af rigtigt hår, så måske fair nok… De skulle kunne holde rimelig længe hvis man ikke kommer mascara på dem og sørger for at der ikke kommer lim mellem hårene.