Friluftsfreak vs. fashionista

Har lige hapset denne salat (spinatblade, falafler, rød peber og dressing af youghurt, hvidløg og peber) og taget et laaangt varmt bad. Var nemlig blevet helt gennemkold af at have været ude i regnvejret hele morgenen og formiddagen. Starten af dagen har været i hundetræningens tegn, først hvor jeg underviste mine hold og bagefter drog jeg til Tåstrup for selv at blive undervist. Alt sammen ret vådt. Og selvom jeg var i det rigtige udstyr, synes jeg altså stadig at regn er øv.
Nu skal jeg ind i Magasin og have lagt make-up på Macs stand, bliver dejligt at blive nusset lidt om efter en halv dag i gummistøvler og kasket (helt sindsygt så grimt hår kan blive af kombinationen kasket og regnvejr). Mere om det senere…
So long!
(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Mums, det ser lækkert ud. Tror måske jeg skal til at skife de der avocadomadder ud:) HUSK at vise den fine makeup frem. Var inde i byen tidligere og må sige, at der var god gang i MAC-folket. Så glæder mig til at se resultatet. (Vil tilføje, at de ansatte var iført en makeup alla punk møder Batman med sæbeøje. (nej, det burde ikke være muligt). Er derfor meget spændt på at se, hvad de har gjort ved dig…