A locket of love


På Bryggebroen findes en sjov form for grafitti. For hvordan kan man ‘snitte sine forbogstaver’ i en wire? Man sætter da en hængelås på. Jeg synes det er så sødt og fint og sjovt. Og det er jo ret uskyldigt og tilfører ikke nogen varig skade på noget. Og der er mange efterhånden. Vores by er på så mange måder så pææææææn, på den lidt kedelige måde, så synes det er ret herligt, når københavnerne er kreative og bruger byrummene på en anden måde. Som det også var tilfældet med bænkevarmerene.

How do you carve the initials of you and your beloved one into a wire? You put on a locket and throw the keys away. At least that’s what a lot of Copenhageners – or should I say urban Romeos and Juliets – have done on a bridge in the harbor. I love it and find it so cute and innovative. 

(Visited 305 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Det er en vildt sød og vildt romantisk idé! Det er specielt det med, at man smider nøglerne i vandet bagefter! Er helt enig i, at det er super fedt når man laver noget anderledes!

  2. Frk. Stenberg – Ja ikke? Så sødt – jeg vil også ;)MariaDue – hehe, men fra nu af kan du ikke undgå at se dem :DCecilia – Ja, det er så fint.

  3. Jeg opdagede den her form for 'graffiti'første gang i Paris på en af broerne over Seinen, hvor der er ufattelig mange af dem. Jeg synes at det er så utrolig sødt og stemningsfuldt. :)