Agnes Cupcakes


pics Lea Gindin

I tirsdags prøvede jeg for første gang Agnes Cupcakes i Sværtegade – det bliver ikke sidste. Bliver formentlig nød til at spise mig igennem alle deres varianter…
Fik kokos og citron denne gang og selvom jeg godt kunne have brugt lidt mere syrlighed, var den helt tiptop. ‘Hjemmebagt’ på den gode måde og smagte ordentligt. Stort 5-tal fra mig.
Man skal dog være opmærksom på, at ikke alle varianter kan fås hver dag. Min partner in cupcake crime Lea, blev eksempelvis en kende ulykkelig over at den cheesecake-cupcake, hun havde udset sig hjemmefra (jep, der er nogen der gør deres forarbejde), kun blev sat i produktion om lørdagen. Man kan nogenlunde se ‘skemaet’ over hvilke dage man kan få hvad på billede 3 (og mig der leger med iPhone mens jeg veeeeenter på at Lea finder ud af hvad hun så skal have, når hun ikke kunne få den ønskede cheesecake), bare så I ikke går forgæves. Jeg skal i al tilfælde snart derind en mandag, onsdag eller fredag og prøve den med lakrids…

Læs i øvrigt den ubeslutsomme Leas lommefilosofier her

Tuesday I went to Agnes Cupcakes, a new cupcake heaven in Copenhagen.

(Visited 454 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Jeg prøvede den med lakrids i går – heaven!Men må dog indrømme at den med æble er lige i øjet…Mmm

  2. Mmmh! Jeg har bare glædet mig SÅ meget til at stedet åbnede – og så har jeg ikke engang været derinde endnu.Det ser jo fantastisk lækkert ud (men det ser også ud til, at det hurtigt kunne blive nogle dyre besøg…)

  3. En koster 25 kr. så det er jo lidt pebret – men det er vist det værd :)Der er mængderabat, så jo flere man køber desto mere sparer man… Shop amok :D