Fruity chocolate truffels
Da jeg var på loppemarked i Jægersborggade i lørdags kiggede jeg også ind i flere af gadens spændende små butikker, bl.a. Ro Chokolade hvor jeg købte de her små himmerigsmundfulde. Især den med lime og den med solbær var mindeværdige (den grønne og den røde).

Divine little truffels from chocolatier Ro at Jærgersborggade.

(Visited 208 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Arhhh de var også så gode. Må snart have nogen igen, især dem med lime.Charlotte – Det kan meget vel have været mig. Havde dog ikke gule strømper på… Men en gul cardigan var det blevet til:DLinda – sender dig nogen :)Skille – det er en fyldt chokolade ;) Der er chokoladetrøffel med forskellig smag indeni en skal af hvid chokolade, der så er blevet trillet i pulver af tørret frugt. Men ja de ligner virkelig de der tyggegummikugler :D