War and Lovecraft


Min søndag aften var helt anderledes end den plejer. Først og fremmest var jeg i teatret, hvilket jeg ikke har været i al for lang tid. Dernæst var jeg så langt ude på Refshaleøen, som jeg aldrig før har været. Så langt ude at der var helt mørkt og man kunne se lysene fra København på himlen.
Jeg prøvede også at sidde i en bus, der bakkede 50 m, hvilket også var helt nyt for mig.

Forestillingen jeg var inde at se hedder War and Lovecraft og er en interaktiv teaterforestilling, der starter med en bustur fra Christianshavns Torv til Refshaleøen, hvor man så bliver sendt ind i en art udstilling med hørebøffer på. Herefter starter den egentlige forestilling, der er en blanding af teater og dans. Hele oplevelsen var så fin og gennemført, om end selve historien måske hang lidt nogle steder.
Vildt spændende og relevant stykke om sociale medier og spil på nettet, toppet fint op med dygtigt skuespil og nogle for vilde dansere.

Læs mere på War and Lovecrafts egen hjemmeside her eller besøg deres facebookside her.

Sunday I attended a very interesting and quite spectacular theatre play called ‘War and Lovecraft’ on social media and internet games. Great young danish actors and dancers made this a very pleasant show. Apart  from the play the experience consisted of an exhibition as well as a rather long busdrive.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

3 Kommentarer

  1. Wow, det lyder godt nok nytænkende og alternativt. Desværre kommer de ikke til Århus. Du burde gå mere i teateret, det er ret billigt for studerende – i hvert fald her i Århus ;)God tirsdag.

  2. Wauw, syntes godt nok også det lyder specielt på den gode måde! :–DJeg følger din blog nu syntes den er helt fantastisk og at du har en super fed stil! :–Ddu er velkommen til at følge tilbage :')jeg-er-gul.blogspot.com