Café WilderI søndags inden vi var i teatret, spiste mine veninder og jeg på Café Wilder på Christianshavn.
Cafémad der lige er rykket et trin op,  må blive dommen :)
Jeg fik steak med fritter og bernaise (der gemte sig også et par gulerødder og asparges under bøffen), mens pigerne fik burger. Det hele var gedigent, simpelt og velsmagende. Ikke så mange dikkedarer, bare ordentlig ‘bistro-mad’. Vi måtte dog sende en burgerbolle, der var lige vel sort og en burgerbøf, der var lige vel rød ud, men det blev ordnet med et smil, så det var til at leve med. Og GOD service – dejligt efter det lidt uheldige besøg på Lyst i lørdags…

Had some simple yet great food at Café Wilder at Christianshavn this weekend.

(Visited 567 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

  1. Jaaa den lille ketchup er så fin! Det var desværre ikke helt billigt, snarere lidt i overkanten. Jeg gav 230 for steak'en og en danskvand. Det er jo nærmere restaurant pris :(

  2. Ja, Café Wilder er så skøn – bor på Christianshavn og er lidt en stamgæst :). Deres aftenmenu er jeg ikke super begejstret for, men deres frokostmenu er så lækker :).Er dog lidt træt af at Joan Ørting, som åbenbart har sit firma i gaden, altid sidder der når jeg er der og altid snakker meget, meget højlydt om varm fisse og unge der ikke ved hvordan man knalder :D. Så højlydt at en børnefamilie ved bordet ved siden af måtte flytte sig. Oh well, vi andre er vel bare sarte.

  3. Anonym – hehe… jeg har været så heldig at undgå fru Ørting de gange jeg har været der. Kunne godt forestille mig at hun gerne gav lidt af et 'sjov' ;)