New Haircut (and pout)Så fik jeg endelig klipppet manen i går! Hurra for det og hurra for alle jeres gode forslag! Og for at give mig troen på, at der rent faktisk er frisører, der kan finde ud af at klippe i andet end glat hår. Fik masser af krøller (de er mest bagpå), fald og fylde + gode tips til pleje og styling af krøllet hår/hår med fald. Tænk at jeg skulle være 25 år om at komme dertil (eller næsten – havde glat hår som barn).
Har ikke fået taget så meget af længden, men fået klippet en masse ‘kanaler’ tror jeg nok det hed…
Hvad synes I?? – om håret altså, ikke min freaky photobooth-trutmund.

Endte hos Pernille fra Gråbrødre Torv 7 (hvor salonen sjovt nok også ligger). Hun var sød, sjov og sej OG havde selv krøller (virker lidt mere troværdigt sådan…). Så bortset fra at hun kom hårlak i mit garn til sidst (hader hårlak!!), er jeg rigtig godt tilfreds.

Har i øvrigt ikke glemt, at jeg lovede at lave en anmeldelse af  + videoguide til bølger med Braun glattefætteren. Har bare ikke fået brugt den endnu og lige nu vil jeg lige afprøve det her naturkrøl – men den kommer :)

Efter frisørtur tog jeg til et Wella arrangement, i anledning af at de lancerer nogle nye produkter til farvet hår. Fik en masse fine ting med hjem at prøve og skal nok give et pip, hvis der er noget der er glorværdigt.


Og der var cupcakes fra Agnes OG de lækre chokolademandler fra Summerbird (og der er kommet nye med citron, nammenam) til eventet – måtte virkelig holde mig i skindet og nøjedes (hvis ikke man tæller alle mandlerne med, host host) med at dele en Red Velvet med Frede.
Red Velvet er USA’s mest populære cupcake og består af en chokoladebund (der er farvet rød med rødbedesaft, god knows why) og cream cheese frosting. Rigtig god, meeeen nok ikke lige den jeg køber næste gang jeg skal ind at besøge Agnes… Er nok mere til frugtmodeller, når det kommer til kopkager…

Got my hair cut by a hairdresser who actually knew how to cut wavy/curly hair for the first time in my life. What a nice experience! Do you like it?

(Visited 995 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Det må jeg nok sige, hvis du en gang bliver træt af dit hår, overtager jeg det gerne.Og nu gav du mig en forfærdelig lyst til kopkager…

  2. Wauw det er blevet super flot dit hår, det kan du i hvert fald godt være tilfreds med.Tillykke med den gode frisør oplevelse, dem skal man samle på:)

  3. Virkelig fedt hår du har!! Jeg har også selv lidt fald/krøller, og jeg har købt styling Juice. Det overraskede mig, at det er en spray… Har du nogle tips til, hvordan du bruger det?

  4. SIKKEN forandring ! Tænk at etager, og det at du har fået en klipning, gør hele forskellen :-) Dejligt du kom af sted – det er virkelig en forskel, der ses ! Så smukt, det er !/Linda

  5. Webcam = trutmund, sådan er det bare :DDit hår er forresten blevet rigtig, rigtig flot. Sådan en oplevelse er god for frisørskrækken ikke? :D

  6. Årh tak, hvor er I altså bare søde! Jo, det har virkelig hjulpet på min frisørskræk :)Det var en lidt pebret omgang, 600 kr. Men hun var også lang tid om det, så fair nok. Og går jo til frisøren så sjældent…Bitten – hehe, det skal jeg huske!Ann Cathrine – jeg har brugt styling juicen i både vådt hår (spray det i og kram håret op eller tør det med en soft styler/diffuser for at fremhæve krøl) og i tørt hår (spray i og kram håret op, for at genopfriske krøl, når man ikke lige gider vaske hår, men har brug for at quick fix). ved godt den ikke er lavet decideret til krøller/fald, men det fungerer virkelig godt for mig ;)

  7. The new hair looks beautiful! So nice when you find a stylist who actually knows what they're doing & can work with your hair!

  8. Fandt dette indlæg ved at søge på curly girl og frisør. Den slags tips, om hvem der kan klippe os naturkrøl, er guld. Har lige været hos Pernille før første gang i dag, efter at min tidligere frisør forsvandt fra stamsalonen.

    Am truly a happy camper ! Tak for tippet!