Cupcakes Encore


Pic MingMakesCupcakes

Wow, hvis I er til cupcakes og mangler idéer til et hyggeligt søndagsbageprojekt – jaja ved godt at kopkageriet nærmer sig hysteri for tiden, men af og til er det jo ok bare at følge strømmen – så tjek Ming Makes Cupcakes, helt vildt fin side med masser af opskrifter på de populære portionskager :)

Wow! I am truly amazed by Ming Makes Cupcakes, such a stylish and useful recipe site :)

(Visited 202 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

  1. Sikke en sjov side- tak for tippet!Måske det bar er et mode-hysteri, men man kan altså ikke komme uden om, at cupcakes er smukke, lækre og en dejlig lille størrelse:)

  2. Hey Emily.Jeg tænkte på, om du ikke ville fortælle om hvilken blender, du bruger og evt. tips omkring den?Jeg har nemlig en middeldyr blender (OBH Nordica), som jeg faktisk ikke synes fungerer særligt godt og vil rigtig gerne have én som din (kan jeg forestille mig), da den virker til at knuse ting rigtig rigtig godt.Har hørt rigtig godt om KitchenAids, ved ikke om det er den, du bruger?Anyway, vil i hvert fald virkelig gerne høre hvilken, du bruger og eventuelle uddybende kommentarer :-)x M

  3. Haha… godt at høre piger! Cupcakes ftw!Michelle – jeg har nemlig en Kitchen Aid og elsker den! Den knuser is, maler nødder og laver perfekte smoothies og shakes, er vikelig glad for den og den er de ekstra penge værd. Og pæn! Eneste minus er at jeg synes det er lidt svært at rengøre knivsbladene ordentligt, men det kan lade sig gøre.