Jeg er lidt af en morgenmadsafficionado og kan slet ikke forestille mig at gå ud af døren uden ‘dagens vigtigste måltid’.
I morges stod den på røræg med timian og salsa, mango/hindbær/banan smoothie og min yndlingste for tiden: Pukkas Refresh.
Når jeg laver røræg foregår det blot sådan at jeg slår et par æg direkte ud i en varm pande (med lidt smør eller olie), som hvis man skulle lave spejlæg, og så rører jeg bare i dem der. Det bliver måske ikke helt så ‘samlet’, som hvis pisker det i en skål med mælk først, men man sparer opvask (vigtigt!) og jeg kan egentlig godt lide det lidt mere rustikke resultat. Man skal blot huske at gøre det ved svag varme – ellers ender man med en masse tørre flager. I dag kom der lidt frisk timian i ved tilberedning og lidt af Irmas gode øko salsa på toppen inden servering.
Smoothie af 1/2 banan, 1/2 moden mango, 1 par håndfulde frosne hindbær, sojamælk med vanille (til det dækker og blenderen kan køre rundt), evt. Husk Fiber (1-2 mål) og 1 spsk. hørfrøolie.
Så kan det jo kun blive en god dag :) Jeg skal til undervisning, ud at spise og i teatret, så mon ikke?
My breakfast this morning: Scrambled eggs with fresh thyme and salsa, mango/raspberry/banana smoothie and my favorite herbal tea of the moment – Pukkas Refresh.