Look of the day: La Tour


Ih kan altså ikke helt forstå at det er under en uge siden jeg var i Paris. Denne uge er fløjet afsted med skole, undervisning, pressedage (hvilket i øvrigt var vildt skægt, mere om det snarest muligt), fødselsdage, arbejde og store flytte-sammen-med-kæreste-planer og deraf indretningsplaner…

Outfit details: Dress H&M Garden Collection// flats + jacket Zara// purse vintage Chanel// gloves Topshop// sunglasses Whyred

(Visited 347 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. i like that garden dress, i saw it once, when the collection came out, they had jacket just like that. I'm fan of chanel vintage purses, i would love to have those bags :D

  2. Hej Emily! Jeg elsker din blog. "Opdagede" den for en måneds tid siden og har fulgt dig lige siden! Lækre billeder, inspirerende opskrifter (for os med pco) og fine fund.. Det gør mig glad!Kristina

  3. Et af de dejligste outfit, du har virkelig formået at style en cocktailkjole helt perfekt!!!! Overvejede du at tage dine nye Repettostøvletter på til? Det ville også have set super chickt ud :)

  4. Tak søde piger, ih jeg følte mig også lidt som en prinsesse den aften i Paris, tror dog ikke jeg ville føle mig lige så komfortabel ved at vimse rundt i samme outfit herhjemme, hehe… Og tak for kommentarerne om at I godt kan lide stemningen og 'universet' her – det gør mig altså rigtig glad!!Claudia – thanks!! I'm so fortunate considering the vintage Chanel purses, as my grandmother has a little collection :)Tilden – jeg ville gå en størrelse ned. Min er en 36 og jeg synes der er god plads :)K – se fanen foto :)Julie – det kan du tro, men mine fødder var helt færdige den aften efter at have gået Paris tynd om dagen, så der var ikke andet at gøre;)

  5. Wauw, hvis det stod til mig var det det outfit jeg hoppede i imorgen! Super lækkert.Fortsat god aften, kærlige hilsner Asta :-)

  6. Hej Emily!

    Som jeg også har skrevet i kommentar for oven, så var det her indlæg, virkelig det som fik mig til at få øjnene op for modeblogs, og det var virkelig første gang, at jeg blev helt vildt inspireret af et outfit – derfor er det her mit yndlings indlæg :-).

    Mit navn er Emma, 17 år, grafiker og blogger og så eeeeeeeeeelsker jeg Tom’s poletter!