Look of the day: Getting ready

Åh hvor ville jeg altså gerne have en fransk altan og rigtig gerne denne her. Var dog så heldig at have den til låns i Paris, så lader lige være med at brokke for meget…
Sådan ser jeg ud, når jeg gør mig klar. Hvis jeg altså har god tid vel at mærke. Helt oldschool med hårclips, ikke noget med krølle- eller glattejern. Clips er en rigtig god måde at definere naturkrøl eller -bølger, men man kan faktisk også lave fald i glat hår på den måde.

Outfit details: Dress Topshop// cardigan Ayamara// flats Zara

Getting ready for an evening out in Paris. I like the very old fashioned way of improving your own curls or waves with clips. No ironing for my hair please :)

(Visited 477 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

  1. Det er en super smart måde.Jeg bruger altid clips/hårnåle og sætter det op og går så rundt i en times tid sådan.Jeg har helt glat hår, og det virker fantastisk, jeg fugter bar mit hår lidt inden… :)

  2. Hold da op!! Du ligner noget der er taget ud fra en film :)Så smuk at se på!Kan du ikke evt. lave en guide, til hvordan du laver det hår? Ved godt at det kan være svært at forklare og vise osv… men evt bare et nærbillede – så kan man næsten altid se, hvordan det er gjort :)Dit hår er så smukt!- Anne Sofie

  3. Jeg vil også meget gerne vide hvordan du/i gør?Jeg har selv helt glat hår og intet krøllejern, så dette kunne jo være en oplagt mulighed?Hvordan holder/bevarer man krøllerne i det glatte hår?

  4. Jeg vil bare gerne vide hvor i boede henne? det ser lækkert ud! …ved ikke om du har svaret på det et sted, men har ikke kunne finde det…?Hilsen Lina :)

  5. i løbet af natten måtte min triste 60'er-betonaltan gerne transformere sig til sådan én. sikke fint!jeg må hoppe med på vognen og efterlyse en miniguide til dit hår. dit hår ser altid så sindssygt lækkert ud på den helt naturligt måde – well done! :D

  6. du er SÅ lækker altså! det er længe siden jeg har set nogen så gennemført. jeg bliver helt glad af at se på dig : )

  7. Jeg hopper med på bølgen, om at ønske en guide i de natur krøller? :- ) Hilsen Rina

  8. Clips'ne kan nemlig købes i Matas :)Og tusind tak allesammen for de søde kommentarer. SKal nok lave en hårguide snarest muligt.Thank you for your sweet comments ;)