Look of the day: Jardins des Tuileries
Sidste outfitpost fra Paris, vi nærmer os en ende folkens (men har dog stadig et par guides og en photo diary tilbage). Og det er faktisk slet ikke så skidt endda, for selvom jeg er midt i flyttekaos, har jeg oplevet lidt siden Paris. Og deriblandt lidt ting jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer. Bl.a. har jeg været til pressedage og set på fine forårsvarer, købt et par nye støvler og tilmed haft pænt tøj på et par gange, der er blevet foreviget. OG så sker der rigtig spændende ting i forhold til bloggen for tiden, er slet ikke til det store hemmelighedskræmmeri, så kort fortalt så rykker jeg over på eget domæne snart og layoutet bliver ændret lidt ;)

Outfit details: Coat Designers Remix Collection// pants DANSK of Denmark// clutch Comme des Garcons// boots Dr. Martens//  Donecklace Gina Tricot// sunglasses Whyred

(Visited 231 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

  1. Lækkert outfit, er især vild med jakken!Og hvor er jeg glad for at høre du rykker over på eget domæne – det bliver godt :)

  2. Uh, kommer da helt til at savne dine pariserbilleder og -anekdoter. Et eller andet sted er det mit visuelt sidste krampagtige tag i noget, jeg bilder mig ind stadig er sensommer, selvom jeg nok må erkende, at vi går en kold tid hastigt i møde :-)

  3. Guapizimo – Tak søde!Kammerknas – Bare rolig, der kommer meget mere Paris, det er bare den sidste outfitpost derfra. Lover mindst 4 indlæg endnu om Paris :)EmzEXTATIC!™ – Tak :) De er ret vilde, men det var skægt at have dem på. Fik også en pariserinde eller to til at vende sig om og kigge på dem.

  4. Knold: Samler håret ovenpå hovedet, med hovedet nedad. Snurrer hestehalen rundt og lægger den så rundt i en 'snegl' :) Og så sætter man fast med elastik og et par hårnåle :)

  5. Hvor har du købt den flotte clutch fra comme des garcons? Sådan er må jeg da have til mig selv i julegave.