Paris photo diary or I just can’t get enough…


… og det håber jeg heller ikke I kan, for her er endnu en fotostorm fra Paris… og det er ikke slut endnu. Sig til når I er ved at brække jer. Det passer mig dog rigtigt fint, altså ikke hvis I er ved at kaste op, for kæreste og jeg er ved at flytte sammen (her i min lille lejlighed, endte det med), så alt er et syndigt rod af maling, oprydning og alt for mange ting på alt for lidt plads. Altså, det er selvfølgelig virkelig dejligt, men selve processen er lidt af et logistisk mareridt, så der er heller ikke så meget overskud til at kokkerere og tage spændende tøj på. Derfor er det meget belejligt og rart at kunne hænge lidt i blogbremsen med en masse Paris. Håber I klarer den og hænger med :)

I took so many pictures in Paris, can’t help it and I really want to share them :)

(Visited 288 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

  1. Bliver aldrig træt af Paris – og slet ikke, når du tager så smukke billeder :)Må jeg spørge, hvor lang tid i har været sammen, nu hvor i flytter sammen? :)

  2. jeg bliver aldrig træt af paris :)held og lykke med "flytningen" jeg håber at i begge bliver glade for det.

  3. Det første billede er så smart lavet. Det er en god måde at tage billeder af bygninger på, så man opfanger stilen og detaljerne sammen.

  4. Bliv endelig ved med indlæg om Paris!:) Det er en fantastisk by og dine billeder er bare så flotte – og vækker dejlige minder om byen..

  5. Årh hvor godt at I gider se mere og tak for de søde kommentarer! Er noget så taknemmelig for at her er sådan en rar stemning :)Min kæreste og jeg har været sammen i et år. Og det føles bare helt rigtigt at flytte sammen nu <3Leo-skoene er desværre ikke mine, men bare nogen jeg så og snapshottede på gaden. Men ih, de måtte gerne være mine!

  6. Hej Emily, ligesom de andre: bliv endelig ved. Fantastiske billeder. Jeg har et spørgsmål, ved ikke om du har svaret på det før men hvilke af dine to kameraer havde du med til Paris? De er nemlig helt fantastisk flotte. Jeg har lige siddet og leget lidt med Toycamera Analogcolor, men hvordan får du den lille reklame, de har smidt ind i nederste hjørne af billedet væk? Jeg har bare downloadet en gratis version inde på Apples hjemmeside. Håber du kan hjælpe:) Hilsen Maria

  7. Havde begge kameraer med, godt og blandet :) Og tak.Uh, det ved jeg ikke, det problem har jeg aldrig prøvet at have. Men jeg betalte for det i sin tid, så måske forskellen ligger deri?

  8. Bonjour :)Sikke nogle dejlige billeder. Tror jeg er lige så stor Paris junkie som dig, så det er dejligt at se dine billeder.Mht. leo skoene kan jeg fortælle, at de er fra dansemærket AnnieL. Er selv den heldige ejer af dem, de er købt i netop Paris på Rue Vieille du Temple.