Weekend
Har haft den dejligste weekend og den er heldigvis ikke slut endnu. I fredags stod den på middag og fest med gode venner og i går forlod jeg stort set ikke vores ‘hule’, der nærmest er et fort af puder og tæpper midt i flytterodet, hvor den stod på filmhygge og en lille lur eller to. Var dog ude i det smukke vejr at undervise om formiddagen, så blev også luftet lidt igennem. Og så har jeg læst stakkevis af blade, drukket kold Orangina, leget med kameraer (de to nederste billeder kan jeg dog ikke tage æren for, det er kæresten, der har leget med lukkertid i et mørkt rum) og spist sushi.
I dag skal jeg til BogForum med en veninde og senere til fødselsdag hos min bonuslillesøster, der fylder 9 og ønsker sig FC Barcelona gear?!

Har I haft en rar weekend?

I’ve had the best weekend. Playing with my camera among other things…

(Visited 277 times, 1 visits today)
Pizza
Travel

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Lyder som den perfekte weekend… kan mærke et akut behov for sushi komme over mig.. Fordømt, så er jeg jo nød til at forlade min seng i dag – hvilket bestemt ikke var meningen! Hmm, nogen der kender et billigt sted der bringer sushi ud?Ha' en dejlig søndag :)Ceciliehttp://minforestilling.blogspot.com

  2. Jeg har sagt det før, men holder så meget af din blog. Du har så god stemning og et afslappet sind. Min weekend har været sindsygt sjov med fest og farver gennem nætterne, så nu holder jeg søndag hjemme med tv, kaffe og hygge, og lidt planlægning af den kommende uge :)Hav en rigtig dejlig uge, glæder mig til flere indlæg.