Repost: Fletteguide/how to: braided up do

Mens jeg stadig skylder jer guides til bølger med glattejern (laver en v-log, snart! Amager og halshug), krøller med clips og knold oven på hovedet, tænkte jeg at vi lige kunne varme op med en lille re-post af en allerede eksisterende frisure-guide :)

Så er der fregnefis med fletninger :) Sidst jeg flashede denne omgang flet på hovedet, var I nogle stykker der spurgte hvordan og hvorledes. Jeg lovede så en lille guide med billeder og her er den så. Well well, ja lidt sent, sorry.

Here it goes:

 • Del håret i en midterskilning (eller en sjusket én som min).
 • Flet den ene del og sæt en elastik om enden.
 • Flet så resten og læg denne fletning op om hovedet og sæt enden fast med to hårnåle. Sæt dem i et kryds, så de låser.
 • Tag elastikken af den fletning du flettede først og træk den ind gennem den fletning, der allerede er sat fast. Gør enden af den fletning du har trukket igennem fast under den anden fletning. Igen med to hårnåle i et kryds.
 • Fastgør evt. fletningerne flere steder og løse totter med flere hårnåle.
 • Gem det første hårnålekryds ved at trækket og fastgøre fletningen over det.

God fornøjelse ;)

I love how this hair do almost feels like a hat. And if theres something I enjoy it’s wearing a hat. Hmm… or a scarf on my head. I wouldn’t mind a crown either… Just kidding, I’ll just stick with the braids (in a ‘crown’), hats and scarves :)

 • Part the hair down the middle (more or less, I don’t mind if it’s a little messy).
 • Braid one side and secure temporary with a rubber band. 
 • Braid the other side and secure it on top of the head with two hair pins in a cross (one over the other, it makes them ‘lock’). 
 • Pull the rubber band of the first braid and drag it through the one already fastened.
 • Secure it underneath this one, again making a cross with the hair pins.
 • Pin back little ‘get away’ strands of hair if you feel like it. 
 • Fixate it with even more hair pins along the back side of the braids if you want to. 
 • I can have this hair do with just the two crosses and a couple of additional pins for a whole day. The secret is to lock the pins :)
(Visited 613 times, 1 visits today)
Travel

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Flot frisure, den skal da helt sikkert prøves af :)Jeg så at vist havde fået nogle viskestykker fra Notre Dame for noget tid siden. Hvor kan de købes henne og har du et link til dem du fik, kan ikke finde indlægget igen :(

 2. Tak tak :)Man kan nu godt lave en uden skilning, men det kræver at man kan flette rundt om hovedet på sig selv (samme princip som fransk fletning) eller har en til at gøre det ELLER har meget meget langt hår :)Hvis det er det lilla/gul stribede viskestykke eller de helt gule, så er de nemlig fra Notre Dame. De er købt i Notre Dame butikken i Nørregade 7 her i København :)

 3. Hej Emily.Super god guide! :-)Hvilket program bruger du til at redigere dine billeder med? Jeg tænker, hvordan du får den "hygge"-stemning frem, som der er over billeder + hvordan du laver paraloid-fotos?Mvh. Christina

 4. Rigtig fint! Elsker den frisure:) har også prøvet at lave den et par gange, men mit hår er desværre ikke heelt langt nok, så det lidt svært at få den til at holde, men den blev skam flot;)Glæder mig til mit hår har den rette længde;)/Gunilla