Travel

På opfordring af Guapizimo har jeg nu lagt de fleste af mine rejseindlæg op under fanen ‘Guides’.
Da de ikke er egentlige guides – i al tilfælde ikke så grundige, som dem jeg laver nu – har de fået en subkategori ‘Andre rejser til inspiration’. Og der kan du tage med til bl.a. Mexico, Berlin og Barcelona. Ovenviste billeder er fra hhv. Xlacotalpan i Mexico og Mexico City, mens de nederste er fra Berlin i foråret.
Vil du se samtlige rejserelaterede indlæg er det blot at klikke på etiketten ‘rejser’ langt nede og ude i højre side under ‘Etiketter’.

I’ve just added links to some of my travel-posts on the page ‘Guides’. They’re not really guides, at least not as I make them now, but there should be lots of inspiration and lovely pictures from both European cities and Mexico.

(Visited 212 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Jaaa tak! Var hurtigt inde og kigge og kunne se jeg vist er kommet til bloggen siden du lavede indlæggene vedr. London, så når jeg har bedre tid skal jeg da lige ind og kigge det hele igennem igen :)

  2. Super lækkert, Emily…..dine guides/ beskrivelser er altid så hyggelige med alle de fine billeder og små finurlige tips. :)