Wave tutorial a.k.a Verdens længste v-log… næsten…

Så lykkedes det endelig, jeg har lavet en laaaaaaang v-log. Kunne selvfølgelig have redigeret og klippet lidt i den, men er ikke en haj til video (endnu), så det er et one-take. Håber I overlever og at I tager pænt imod den. Syntes (tydeligvis) selv det var ret sjovt, så kunne godt finde på at lave flere, hvis der er stemning for det. Det gamle indlæg om bølgerne er lige her.

Konstruktiv kritik (på længde, indhold etc. ikke på mine alt for stemte s’er) og forslag til kommende v-logs er meget velkomne :)

My first ever v-log. It’s a tutorial on how to make waves with a straightening iron, I’m sorry it’s only in Danish…

(Visited 277 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. WEE :D en helt anden stemme end jeg forventede.. men kun positivt.. sød stemme (uden at jeg flirter ;) ) – dejligt med tips. Det vil jeg da prøve en dag! ps. din stemme og videoen følges ikke ad på min? gør den det på din, for jeg har selv haft problemer med det.

 2. Hej Emily. Fantastisk med en v-log, jeg er meget imponeret over dit mod. Man skulle tro du aldrig havde lavet andet – for mere naturligt kan man vist ikke agere foran et kamera. :)Det ser ud til lyd og billede ikke passer sammen, kan der være sket et eller andet?

 3. Hvor er du sej :D Du har en rigtig behagelig v-log stemme :) Så modigt af dig! Jeg har aldrig tænkt over at man kunne lave det på den "muse-trappe"-måde, men det ser ud til at gøre det lidt mere afslappet, forhold til krøllerne med glatjern :)

 4. Hej Emily.Rigtig god v-log!Jeg tror vi har samme hår så hvor kan man købe den der voks, hvad koster den og får man fedtet hår af den?Håber du kan hjælpe mig!//Emilie

 5. Ih, hvor er du fin og charmerende! Jeg er nødt til at hade dig lidt nu, haha.Jeg ville rigtig gerne høre lidt mere om hvordan du behandler (eller undlader at behandle) dit hår. Det ser ud til at vi har samme hårtype, men jeg har bare altid vasket med shampoo og føntørret, så mit fald får jeg slet ikke udnyttet så fint som du gør dit. Jeg lever bare med Hermione-agtigt garn. Så… Flere hårindlæg, tak!

 6. Fedt at du er så afslappet i videoen. Du lyder rigtig sød :) Glæder mig til at se flere videoer i fremtiden.Lika

 7. Hvor lyder du bare sød! Dejligt med video log, det ser jo faktisk ret nemt ud, det må jeg prøve :)artnstyle.blogspot.com

 8. De sidste kommentarer I har skrevet til dette indlæg kom ikke med ovre fra den gamle blog. Har derfor valgt lige at kopiere dem ind og selv udgive dem i en kommentar. Synes der var så mange søde og sjove at de skulle med :)
  Er specielt vild med den om at jeg lyder som Amalie, hehe :)

  Anja sagde …
  Skøn video E! Hvor dejligt endelig at se dig i “virkeligheden” efter at have kendt dig på nettet i alle disse…år…er det jo faktisk?

  Det virkede rigtigt fint det hele, du var supergod og naturlig. Og sikke en fin stemme du har! Lyden fulgtes heller ikke med videoen hos mig, som nogle af de andre nævner, det gjorde mig nu ikke det store. Jeg var travlt optaget med at lure hårtrix af :)
  Kh A

  Anna sagde …
  Du lyder rigtig sød – og så lyder du helt vildt meget som Sofie Lassen Kalkhe!! :-)

  Emily Salomon sagde …
  Mange mange tak hvor er I søde!!

  Er ked af det med billede og lyd, det fungerer heller ikke optimalt hos mig, skal prøve at være mere opmærksom på det næste gang og se om det kan fikses i opløbet. Kan i al tilfælde ikke finde ud af at rette det nu…
  Håber ikke forsinkelsen er alt for stor?

  Min gule ring er købt i Hoegh Poulsen, der er en biks med antikke smykker og gamle mønter, på Smallegade 37 på Frederiksberg.

  Ang. hårpleje og produkter har jeg lige lavet to lange indlæg om netop dette. Det er bare at scrolle ned :) De hedder begge noget med ‘Curly Girl…’

  A- Tak! Og ja, hvor er det skørt at det er flere år! Det havde jeg slet ikke tænkt på. Kram til dig min allerførste netven

  Gunilla sagde …
  Hihi, den var da rigtig hyggelig at se på, selvom lyden var lidt bagud, men jeg forstod sagtens hvad du mente ;) Det vil jeg snart prøve når jeg vil gøre noget lidt andet ud af mit hår ;)
  /Gunilla

  Simone sagde …
  Hvor ser og lyder du altså sød.
  Og hvor er jeg dog misundelig på dit hår! :-)

  Malsen sagde …
  Du er da et “natural” til v-log :) Skønt indlæg :)

  Sofie sagde …
  Du lyder virkelig sød! Meget endda :) Du lyder ret anderledes end jeg forventede, men det er positivt :)

  Tina sagde …
  Du lyder vildt sød – men af en eller anden grund slet ikke som jeg havde forventet. Tror lidt jeg havde en forestilling om en lidt jysk accent/dialekt..men det ville jo slet ikke give mening :p

  Der findes forresten en nemmere måde at lave krøller på, end den der sno/dreje måde.
  Du tager bare en tot, vender glattejernet 180 grader og kører ned. Totten som ikke har været gennem jernet endnu, smider du over glattejernet til den side du vil have krøllen til at gå. Hvis det giver nogen mening overhovedet?

  Anonym sagde …
  Ej, giv mig noget af dit hår:) du har jo fantastisk meget af det! Jeg har også lige selv lært bølgeteknikken og synes at den fungerer rigtig godt!

  Simone sagde …
  Du lyser virkelig sød. Og så er du ekstremt afslappet, specielt når man tænker på det er din første v-log (:

  Naja K. Wawrzonek sagde …
  Super gode tips. :) Mit hår minder også meget om dit, jeg har dog en del mindre naturligt fald. Men gode tips.
  Ved godt du sikkert har nævnt det før, men hvilket mærke er dit galttejern fra, og hvad var prisen? :)

  – Naja

  jane sagde …
  Ih du er sød Emily:) Rigtig god vlog!

  Anonym sagde …
  Det var virkelig den bedste v-log, jeg nogensinde har set. Flere af dem ville simpelthen være så godt – nu skal du ikke få præstationsangst, for det var nemlig din afslappethed, der gjorde den rigtig god og hyggelig/behagelig at se.

  Og du har en rigtig flot stemme.. Det er noget mærkeligt noget at kommentere, men det slog mig pludselig, at videoen sluttede;)

  Desuden var det ret smart med glattejernet. Har selv fald i håret og sommetider vil man bare gerne fremhæve det lidt uden decideret at lave krøller som med et krøllejern. Tak for rådet..

  Jeg tror, vi er mange som ser frem til flere v-logs (please;-))..
  Hej hej!
  Hilsen Sofie

  Anonym sagde …
  JEG EEELSKER dit Rolex ur! Tør jeg spørge om hvor du har det fra?! Vil SÅ gerne ha’ et!!
  Og fin video – liiiidt lang måske, men fin og sød og varm. Lige det billede jeg havde af dig. (Men jeg kender dig også en lille bitte smule fra KJS :)

  Mvh. Trine

  PROVINS sagde …
  Like…

  Charlotte Lindhardt sagde …
  Så fin video..!

  Tak for inspiration med glattejernet :o)

  Emily Salomon sagde …
  Hehehe… hvor er det skægt at så mange af jer, forventede at jeg lød helt anderledes?!

  Endnu en gang tak for jeres søde feedback, det har kun givet mig mere blod på tanden mht at gøre det igen ;)

  Mit glattejern er fra GHD, mener det kostede omkring 1300 kr. De er dyre men virkelig også gode, glattejernets Rolls Royce.

  Trine – næh hvor hyggeligt, gik du to klasser over mig? Uret er desværre et jeg har arvet efter min far (og er oprindeligt en morgengave fra min mor), men derfor betyder det selvfølgelig også noget helt specielt for mig og minder mig om ham hver dag :)

  Line F sagde …
  Super fed vlog, dejligt med nogle tips og tricks :) Jeg prøvede bølge teknikken imorges, og det kræver vist en smule øvelse! Det ligner lidt at jeg har været igang med et stort crepe-jern, fordi bølgerne er bleve lidt takkede ;D Eller måske er det mit glattejern der ikke er helt optimalt!

  Katrine sagde …
  Ej hvor er du sød at høre på!! Du minder mig helt om Amalie (håber ikke du tager det som en negativ ting, for jeg mener det ikke negativt :)). Havde slet heller ikke forventet, at din stemme var sådan, men det er igen kun positivt :) Du bliver meget mere menneskelig med sådan en videoblog!

  1. Hmm… ja to klasser over dig passer nok meget godt… Jeg kan ikke helt huske det, men kan sagtens huske dig. :) Ærgerlig historie med uret – men er sikker på, din far er stolt af, det pryder dit håndled nu.

   /Trine

    1. Hahaha… er jeg så nem at gennemskue?! :)
     Jeg følger trofast med her på bloggen – den er så fin og personlig… Go’ 2. søndag i advent…

     1. Hehe… nej nej, men det var jo en lille skole, så hvis du hedder Trine og gik et par klasser over mig, så er jeg ret sikker på at jeg ved hvem du er :)
      Og rigtig hyggeligt at du følger med, tak ;)

 9. God guide, vil uden tvivl prøve det en dag. Du har en dejlig stemme til v-log, og virker naturlig.
  Men jeg syntes ikke rigtig at lyd og billede passede sammen? :) :)

 10. Hej Emily.

  Du har en meget behagelig stemme. Mærkeligt kompliment, men det er i hvert fald ment sådan!
  Du kunne gøre det godt over højtalerne i S-toget med at fortælle de rejsende hvilken station toget kommer til, hvis de en dag skal bruge en ny!

 11. Hvor er du bare cute, og rigtig interessant. Det er første gang jeg ser din blog, jo og vlog! Men hvor er det bare hyggeligt, lav endelig flere vlogs. Jeg kommer bestemt tilbage her til : )