Forno a Legna

Min jagt på byens bedste pizza er lidt et on-going projekt og senest har jeg besøgt Forno a Legna på Falkoner Allé 42. Det er i modsætning til Mother, som jeg besøgte sidst, mere et take-away sted, omend man godt kan klemme sig ned ved vinduet i den travle biks og spise sin pizza på stedet. Forno a Legna er specielt kendt for deres sprøde hvide pizzaer og det var også sådan to vi endte med at tage med hjem. En med trøfler og karljohansvampe og en med mortadella, ricotta og gorgonzola. Trøffelpizzaen var helt specielt god, men de er begge med i opløbet om at blive de bedste take-away pizzaer jeg har smagt indtil nu :)

Forno a Legna at Falkoner Allé 42 has some of the most delicious white pizzas in town! Especially the truffle-one is to die for :)

(Visited 1.648 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

 1. Hvordan kunne i holde dem varme hele vejen hjem? Sidst jeg bestilte og tog med hjem, endte det med en lidt kold og kedelig pizza (de er nu bedste varme)…

 2. Du må prøve Leif´s pizzarier på nørrebro… det er det ested jeg aller helst spiser pizzaer fra og især nr 37 er god:)

 3. Hej Emily.

  Er du i din pizzajagt stødt på, eller har du øvrigt kendskab til et pizzeria, der laver pizzaer på fuldkornsmel?

  Vh. Anne

 4. Tak for endnu flere pizza-tips, bliver godt nok lidt af en opgave at få spist sig igennem alle de pizzaer. Men en vigtig opgave som må og skal løses, så skal nok tage den på mine skuldre, ahem… ;)

  Fuldkornspizzaer har de på Tribeca NV og de er rigtig gode…

  Mht. at holde pizzaer varme, så snød vi lidt og spiste dem hos mine forældre, der bor på Frederiksberg lige i nærheden. Men varmer altid take-away pizzaer i ovnen efterfølgende. Altså spiser et stykke lige når den kommer ind ad døren og varmer dem så efterhånden som man spiser, for nej, der er absolut intet ved kold pizza :(

 5. Hvad må man give for sådan en lækkerbidsken der? Jeg har pludselig ikke lyst til at lave mad i aften :) Følger i øvrigt ivrigt med i din jagt på den perfekte pizza :D

 6. GASTRONOMIA findes bl.a på Ndr. Frihavnsgade.. det er byens bedste pizza, spørg alle på østerbro ;)