black swan

Vil gerne se denne her nu! Får gåsehud bare af at se traileren.

Men må desværre vente pænt til januar, hvor den formentlig får dansk præmiere. Ballet og Natalie Portman i skøn cocktail i en psykologisk thriller. What’s not to like…

I want to see this movie now. Unfortunately it’s not opening in Denmark until january, so I’ll just have to wait…

(Visited 154 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Jeg glæder mig også så meget til den film! Natalie Portman har altid været en af mine favoritskuespillere, og at se hende i en balletfilm – der samtidig ser spændende ud – bliver fantastisk. Den måtte godt være her NU!

  //Callie

 2. Ja det er bestemt også en film, jeg venter på, får premiere. Lige siden jeg for en sjælden gang så David Letterman, hvor Natalie Portman gæstede. Jeg blev helt betaget af deres snak om filmen og venter nu bare..

  xoxo, Phie

 3. Jeg er ked af at sige det, men tror faktisk først det er i februar/marts den kommer, er ikke helt sikker. Men kan huske jeg blev SÅ skuffet da jeg var ind og se på kino.dk hvornår den kom til dk :) Men kender gåsehuden, det ser virkelig ud til at være en super film.

 4. Hej Emily – fantastisk blog, både min søster og jeg følger trofast med :) Mit spørgsmål har intet med indlægget at gøre, men…. jeg har ledt efter et billede af dig med en Madmen-inspireret nedeldel, A-shape og du var udenfor… ville lure din styling af, men kan ikke finde billedet! Kan du hjælpe? :)
  Maja

 5. Åh nej, er det først så sent?? Det håber jeg ikke :(
  Tjekkede hos scope.dk i går og de skriver 20. januar, men det er jo aldrig til at vide, da de ofte bliver rykket. Derfor skrev jeg også ‘hvor den formentlig får dansk premiere’.
  Har dog lige tjekket med distributøren 20th Century Fox og de siger også 20. januar, så lad os krydse fingre for at det allerede bliver der ;)

  1. tror det var på en af de store blades hjemmesider at jeg læste at det var i marts.. nu kan jeg selvfølgelig ikke huske hvilket blad… For jeg fandt nemlig også en hjemmeside hvor der stod januar.

 6. Traileren giver mig gåsehud, den ser virkelig god ud! Er selv stor fan er Mila Kunis (hende der har den kvindelig birolle), synes bare det er ærgeligt at hun skulle tabe sig så hun vejede 43 kilo til filmen (hun er 162 cm.).

  Men glæder mig helt vildt til at se den!