Little Audrey in Cakeland

For en uges tid siden smed Stine (aka. Stinestregen), et link på Twitter til denne ret vidunderlige lille tegnefilm fra en svunden tid. Så i manglen af julebagning fra min hånd får I nu en tur i kageland  i stedet. Jeg vender tilbage senere (har så mange indlæg der venter og så lidt tid til at skrive dem, æv), rigtig god fredag til jer alle indtil da :)

I adore Little Audrey, especially when in Cakeland :)

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. ”I gotta date with a cake”- åh ja, hvem ville ikke det! Tak for dagens bedste overspringshandling midt i min opgaveskrivning :)

  2. Hej emily,
    Jeg fulgte din gamle blog via googlefriendconnect, men da du fik det nye domæne, er det som om jeg ikke følger den. Din nye blog, er ikke rigtigt blevet overført til mig og jeg kan ikke finde et sted på din blog hvor man kan følge den igen. Er der en måde jeg kan gøre det?
    //sofie

  3. Sofie – Google Friend Connect skulle virke (det gør den i al tilfælde hos mig selv og i min egen google reader), hvis du altså ikke har meldt dig fra. Den er nemlig blevet overført automatisk :) Ellers kan du gå ind i din reader/læseliste og vælge ’tilføj blog’ og så skrive linket til bloggen (eller søge på Emily Salomon). Håber det lykkes, ellers må du endelig skrive igen ;)

    Gunilla og Janne – Ja, ikke? Og jeg ville også gerne have en date with a cake :)