Burlesque


Ai ai ai, jeg er SÅ glad. Julemiraklerne vil ingen ende tage. Ikke nok med at min fineste mormor er blevet rask, så er jeg det også (næsten) og har tilmed fået lov at aflevere en af mine eksamensopgaver til februar, så kan nu tage den med ro og fejre jul uden at sidde med næsen i bøgerne og computeren.

Og undskyld mht. Christina Aguilera-overload, men de var så pæne de billeder og lige mig :) Var inde at se Burlesque i søndags og var næsten mere positivt stemt overfor den, end jeg tør indrømme. Jeg kan ikke præcis sætte en finger på hvad det var, men jeg blev bare i rigtig godt humør af den film, på trods af at den var så cheesy og klichétung at jeg af og til krummede mine små tæer. Historien er der ikke noget nyt i overhovedet. Ung pige fra landet kommer til LA og går en (grueligt) masse igennem for at nå stjernerne. Plot, tema og udførelse kan nogenlunde koges ned til: Coyote Ugly møder Chicago, Moulin Rouge og et stænk (klædeligt) Cabaret. Men jeg var altså helt vild med den alligevel, den fungerede virkelig for mig og jeg blev både rørt og begejstret. Om man bryder sig om Christina Aguilera eller ej, så må man give damen at hun kan synge og allerede dér bliver filmen lidt mere interessant. Tilsat fede dansescener og flotte kostumer (og pæne mænd!!) plus lidt ægte kabaret og burlesque (desværre ikke nok), så er det altså en vinder af en feel good film her til juledagene, den får nemlig premiere d. 25.

Nu skal jeg ud at købe de sidste par julegaver og på et par julevisitter. Hvis I ser mig inde i trængslen og alarmen på Strøget må I mægtig gerne sige hej og glædelig jul. Er helt høj på julestemning, well er verdens mest barnlige 25-årige, der altså bare glæder sig så meget til jul. Ved ikke om jeg når at stikke hovedet ind i morgen, men har forberedt en lille ‘Fra alle os (mig) til alle jer’, med gode sager, der næsten slår Disney’s juleshow, så kig endelig forbi hvis I har svært ved at fordrive ventetiden :)

Mange tanker til alle jer derude i snekaosset, håber at alle når frem til deres familier til jul!

To my great surprise I really liked Burlesque. The story is so cheesy, nothing new there, but Christina Aguilera has an amazing voice and theres some nice dancing and some pretty costumes and all in all it just made me feel really good :)

(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Nøj hvor er hun da også flot at se på! Og lækre kostumer! Den må man ind og se.. (og de mandlige overarme er heller ikke til at kimse af…)

  2. Hehe spændende! Vil gløde mig til imorgen;) Og den film vil jeg da lige holde øje med, den lyder (og ser) god (ud)! :)
    Go’ lille juleaften! ;)
    /Gunilla

  3. Dejligt med din mormor, og dig selvfølgelig :)
    Jeg vil vildt gerne se den film, men skal flyve til spanien på torsdag så jeg når det nok ikke.. Men smukke billeder!!