merry christmas

Kære allesammen,

Ville bare lige ønske jer og jeres kære en rigtig glædelig jul. Det her er Disneys Juleshow à la Emily. Først med en af mine yndlingsjulesange (lad være med at høre remix’et, det var den bedste version jeg kunne finde) og med klip fra nogle af mine yndlingsfilm af ældre dato. Film som jeg kan blive ved med at se, både fordi de inspirerer mig, men også fordi de minder mig om svundne tider og en verden i evig forandring. Nå, ja og så er det vist heller ikke svært at se, at jeg ret så godt kan lide hende Audrey (og good ol’ Humphrey) :)

Tusind tak for at I følger med her og altid er så søde og hjælpsomme, jeg er meget taknemmelig over at have så dyrebare læsere.

Selvom julen er en glad tid for mange, er det desværre også højtid for ensomhed, depression og mørke tanker. Jeg håber at I derude har det godt og passer på hinanden. Husk på at der altid er nogen der tænker på jer og holder af jer, også selvom det hele kan se sort ud. Kender du en der er lidt alene, så er det dagen for at ringe eller tage forbi og vise at du holder af dem :)

Jeg holder en lille blogjuleferie i et par dage og vender så tilbage med masser af tilbageblik på 2010 og hårsætningsguides til Nytår.

Rigtig glædelig jul,

Mange mange klem

Emily

I wish you all a very merry Christmas. Thank you so much for reading my blog, it’s truly appreciated. Here’s a little something to watch while you wait for Christmas Eve (or morning) to come. From all of us (or just me) to all of you.

(Visited 180 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

 1. Emily, du er sød, selvom jeg slet ikke kender dig. Din julebesked ramte plet. Selv er jeg også et mørkt sted, så jeg fik faktisk lidt tårer i øjnene da du skrev det. Heldigvis har jeg en god familie og kæreste som hjælper. Men jeg sender også en masse tanker til dem som i dag er alene eller har det skidt og ikke har et godt netværk!
  Hav en rigtig god juleaften med alt hvad den indebærer. Og tak fordi du har en blog som er ærlig, kærlig og smuk!
  Camilla

 2. Yndlings juleshow :-) Glædelig jul, søde Emily. Og tak or de fine filmklip. Så bliver ventetiden lidt nemmere at holde ud!

 3. Glædelig jul søde Emily :-)

  sikke en masse fine klip :-) elsker selv Audrey Hepburn utrolig meget, har lige lånt hendes biografi som jeg glæder mig til at læse i ferien

 4. Super blog du har..
  hvad hedder den film med Audrey Hepburn hvor det klip vie en rose er fra ?

 5. Glædelig Jul :)

  Og ja jeg elsker virkelig også Audrey.. Har what would Audrey do (som jeg jo har set du også har) og den smukke, smukke biografi.. Anyway glædelig jul

 6. Glædelig jul til dig Emily! Tak for en dejlig blog.

  – Anna Lei, klippet med vie en rose er fra Sabrina :)

 7. Uh det lyder spændende!! :D Go’ blogjuleferie, glæder mig til hårguides og alt det andet!
  Ps, elsker også den sang ;)
  /Gunilla