My Christmas

En lille billedstorm fra min juleaften. Det var sådan en fin aften med min søde familie og lækker mad og sådan nogle gode gaver. Fik mange af de ting jeg havde ønsket mig, pånær en hund… men den skal nok komme :)

I dag har vi min kæreste fødselsdag og vi har haft hele hans familie til brunch og senere står den på fest, huhej synes det her jul er lidt hårdt, bliver helt afslappende at komme tilbage på læsesalen :)

Some pics from my Christmas Eve :)

(Visited 176 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. Ser ud som en skøn og hyggelig aften :) Kan helt mærke stemningen.. Ih, er så vild med dine billeder! Viser du ikke os dine julegaver?

  /June

 2. Puhaa ja, jeg er også vendt tilbage til læsesalen i dag. Tiltrængt med stilhed, men kan dog melde at det ikke nær så hyggeligt som snedækket landsbyidyl og julelys – desværre :)

 3. Hej Emily

  Du er sikkert blevet spurgt om det 1000000 gange; men jeg er altså nødt til lige at spørge, hvordan dine billeder bliver ‘blålige’. Er det en funktion på dit spejlrefleks – eller er det noget ekstra lir, du har købt til kameraet?

  & hvor ser det i øvrigt hyggeligt ud! :)

 4. Det var også en rigtig hyggelig jul :) Og dejligt at I også deler lidt mht. jeres jul!
  Jo I kan tro at jeg gerne vil vise gaver, det må jeg lige se om jeg kan nå en af dagene.

  Den stribede bluse er fra Topshop.

  Ang fotografi så se under fanen ‘Photos’ oppe i menubaren ;)