Julklapp

Jeg synes at julklapp, julegave på svensk, lyder ret vidunderligt og helt igennem hyggeligt. Dagens jullklapp-tip er et par rare læderluffer og i øvrigt dem jeg havde på i rulletrappe-outfit-posten i går og som en del af jer var ret begejstrede for. De er i det blødeste quiltede læder med fleecefoer og siden jeg købte dem i torsdags, er min vinter blevet lidt rarere og jeg kan rent faktisk mærke mine fingre efter en cykeltur :) De er fra Friis & Co. og koster 350 kr.

I dag har jeg ‘hygget’ mig med min opgave nr. 2 og så, som en rar ‘lille’ overspringshandling, har jeg været ude at få lavet Minx negle. De er blevet så flotte! Viser dem i morgen eller på lørdag, de af jer der følger mig på Twitter, har allerede fået et smugkig. Grrr… siger jeg bare ;)

Lovely mittens from danish Friis & Co. The Danish winter is as freezing as ever, but these babies in the softest leather with fleece lining helps me survive :)

(Visited 628 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

8 Kommentarer

 1. De ser også virkelig varme ud, super :-) Kunne godt selv bruge nogle varme luffer. Uh, lyder godt med minx :-) Håber de holder julen igennem :-)

 2. dejligste luffer!! sikke mange l’er og p’er,måske lidt for mange?, men det gør det kun lidt mere svenskt sjovt!!

 3. Åh jeg elsker den slags vanter!! Min mor har nogle, men jeg har ikke fået nogle endnu!! ;)
  Glæder mig til at se neglene! ;)
  /Gunilla

 4. Hvor ser de varme og dejlige ud!

  Hehe.. Jeg elsker det svenske sprog og de sjove ord – så det er jo helt fantastisk, at mine kæreste er svensk.
  Her er lidt flere hyggelige/underlige/sjove ord:
  Batman = Läderlappen (virkelig underligt oversat)
  Glat (som i: det er glat på vejen) = Halkigt (synes bare det er et sjovt ord)

 5. Mine læderluffer er også højt skattede herhjemme :) Faktisk.. læderluffer af enhver slags er højt skattet – særligt efter min kæreste har smidt hans fine handsker væk og modvilligt er tvunget til at bruge mine luffer istedet, hehehehe.
  Der er få ting så bedårende, som at holde i hånd iført luffer :)

  Glæder mig til at se neglene!

  Kærligst,

  Ann-Sophie // UDTRYK