Kates Joint

Inden vi var i teatret sidste fredag spiste min mor og jeg på Kates Joint på Blågårdsgade. Her har de verdensmad til en nogenlunde billig penge og under ret chillede forhold. Rigtig lækker og krydret mad, svampemaling på væggene og folkekøkkenstemning. Tommelfingrene op herfra :)

Kates Joint is a tiny café in Blågårdsgade in the Nørrebro-part of Copenhagen. It’s buzzing and crowded and they serve nice n’ spicy ‘stews’ from all over the world :)

(Visited 637 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

5 Kommentarer

  1. Ej et hyggeligt sted. Jeg kommer desværre ekstremt sjældent derude, men det ser virkelig lækkert ud. Kunne godt spise sådan en stærk, varm portion mad lige nu :-)

  2. Når jeg endelig er i København og på Nørrebro, så er det også et af mine yndlingssteder. Jeg er altid sikker på dejlig mad, og rar stemning. Kates Joint går man aldrig galt i byen med. Har du været på den tibetanske restaurant lige omme på Blågårds Plads? Måske hedder den bare Tibet. Også meget meget dejligt.

  3. Jeg har flere gange fået anbefalet Kates Joint, fordi det både skulle være billigt og super hyggeligt. Dit indlæg er en god reminder, og de flotte billeder gør det jo kun endnu mere attraktivt. Det er nok det første sted, jeg skal prøve, næste gang jeg er på Nørrebro.

  4. Det er også bare et rigtig fint lille sted. Dog ikke der man skal gå hen hvis man er i humør til fancy pancy café/restaurations mad eller stemning. Det er super low key og mere som at spise hjemme hos nogen/folkekøkken. Men det er også hele charmen ved det ;)

    Anja – Nope, den har jeg ikke prøvet, men det vil jeg da gøre snarest. Tak for tippet ;) Og god jul til dig + familie søde!