Easy Peasy Pizza

I går fik vi pizza fra egen ovn. Og jo, jeg spiser meget pizza for tiden :) En pizza om ugen holder doktoren væk… Eller noget… Desværre har jeg ikke fået købt en pizzabagesten endnu (oplagt julegaveønske i øvrigt), men derfor købte vi alligevel en klump dej hos den lokale pizzabiks i går eftermiddags og komponerede så et par lækre hvide pizzaer.

En med olivenolie, reven mozzarella, kartofler i tynde skiver, bøffelmozzarella og rosmarin. Og en med reven mozzarella, ricotta, portobellosvampe, olivenolie og ruccola. Men man kan jo komme på lige hvad man har lyst til :) Har I nogle gode yndlingskombinationer?

Yesterday we made pizzas at home with some of our favorite toppings. I bought the dough at the local pizzeria so it really makes an easy dinner, but with a home-cooked feel. And I admit that I have been eating a lot of pizzas lately. But you know what they say: A pizza a day, keeps the doctor away. Well, or something like that…

bloglovin

(Visited 2.503 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. De ser virkelig lækre ud! Jeg må snart prøve en kartoffelpizza. Er desværre ikke til svampe, selvom det ser monster lækkert ud :-)

 2. Jeg kan godt li’ artiskokker, tomater, løg og peccorino. Smart at pizzabikser sælger dej til hjemme-pizza. Gad vide, om de også gør det herover et sted…

 3. Dejlig blog du har! Mmmh, pizzaerne ser lækre ud. Min yndlings er en ‘hvid pizza’ med mascarpone, kartoffel, rødløg, laks, rosmarin, mozzarella og salat.

 4. Uuh de ser gode ud – naar jeg en sjaelden gang spiser pizza, er det oftest med grillede auberginer, peberfrugter og zucchini.

  /Lise

 5. Hold da op det ser godt ud.
  Bare jeg kunne lave så flot mad ;)

  Min favoritpizza er faktisk en slags meatlover – skinke, oksekød, kebab og pepperoni, så er jeg glad. Lidt peberfrugt på, så er den hjemme :)

 6. De der pizzasten skulle ikke give nogen effekt. Der var et program (Rabatten eller noget i den stil) på DR1 der prøvede nogle forskellige af :)

 7. Lækre pizzaer, som bare ser så SKØNNE ud :) En hvid pizza er det uden tomatsauce? Jeg har aldrig rigtig gjort mig i ret mange pizzaer.

  Må jeg spørge hvornår du putter olivenolien på pizzaerne, når du selv laver dem?

  Jeg er ret kræsen med pizza (spiser købe pizza max 2 gange om året), jeg spiser næsten ikke kødpizzaer (specielt ikke fra pizzeriaer). Men når vi selv laver dem er der tomat, ost, basilikum, frisk chili og lidt løg på :) Og skal der kød på, putter jeg for det meste serano skinke på :)

 8. når jeg spiser pizza, laver jeg altid 3-i-en. på denne måde får jeg lidt af hver, da jeg aldrig kan fastslutte mig på én slags pizza. man skal helst have lidt af det hele.
  èn jeg altid vender tilbage til er spinat med feta. det er rigtig lækkert. nogle gange putter jeg enten tomat eller serano skinke ovenpå, men det kan også sagtens fungere uden

 9. Tak for gode pizzatopping-kombintationstips!!

  En hvid pizza er ganske rigtigt en uden tomat :)

  Olivenolien kommer jeg direkte på dejen, under resten af fyldet, der hvor man ellers ville komme tomat.

  Tror man kan købe dej hos næsten alle pizzeriaer, hvis bare man spørger pænt :)
  De steder jeg har gjort det havde de aldrig prøvet det før, men solgte det gladeligt…
  Denne gang gav jeg en 10’er og nogle steder tager de lidt mere. Og det er selvfølgelig lidt dyrt for dej, men fair nok tænker jeg…

  Charlotte – det må jeg da lige undersøge. Har ellers venner, der praler med hvor fantastisk den sten er ;) Havde godt nok hørt at der ikke er forskel på en haveflise og en pizzabagesten, men ikke at de slet ingen effekt har…

 10. Hey Emily.

  Min favorit er med ost, kartoffel, rosmarin, pinjekerner. Og så en omgang Læsø salt, når den kommer ud af ovnene :)
  Jeg har også hørt det, som Charlotte skriver om. Det var også en test af pizzasten, og faktisk fandt de frem til at man lige så godt kunne bage dem på en fortovsflise, for ingen almindelig ovn kan blive så varm, så at flisen gør nogen forskel. Flisen kan åbenbart ikke varmes ordentligt op… Så ved mindre du har en fancy ovn, er det vist bare penge ud af vinduet…
  Havde ellers selv, længe ønsket mig en, fordi jeg prøver at blive verdensmester i pizza :p Men min taktik er bare, at skrue ovnene så meget op som den overhovedet kan, og så bare bage en pizza (også selvom man egentlig skal bage mange).

  Det er en super god ide, med dejen!!! Det vil jeg også prøve :D Ellers laver jeg altid ca. 6 gram gær, to dl. Vand. En god sjat lækker olivenolie og så ca. En tsk. Salt. Ved mel bruger jeg en blanding af durum og hvedemel. Engang havde jeg fået fat i noget rug eller grov durum (kan ikke huske hvad det var) med det var fantastisk!!!! Men mere eller mindre durum alt efter hvad man har – og alt efter hvad su’en tillader – det hvide mel er jo desværre billigst…

  Nu blev det en lang besked… men jeg elsker din blog, dit tøj, din mad – især dine cupcakes (har prøvet alle) – og nu også dine pizzaer :)
  Hilsen Anne Sofie

 11. Min ynglings hvide pizza er med: mascarpone,bresaola, trøffelolie, reven mozzarella og rucola på toppen.
  Jeg er heller ikke så meget til kød på min pizza. Jeg er rigtig glad for en pizza margharita. Man kan få nogle gode pastasauser i Irma. Dem køber jeg, og så er de eneste ingredienser, tomatsauce, bøffelmozzarella og olivenolie.

 12. Hej Emily.

  Jeg er vild med din blok og læser den dagligt. Især når du bager lækre cupcakes tænker jeg, at det vil jeg også.

  Har prøvet at lave en pizzadej fra Claus Meyers bageri og allerede da jeg var ved at rulle dejen ud, tænkte jeg at den ville jeg varmt anbefale dig. Super let at rulle helt tynd, så man får en dejlig sprød pizza. Bagesten er så bare et ekstra plus.