Look of the day: Saturday night

I går skulle jeg have været til en fest og havde endda nået at hoppe i kjolen og var egentlig klar til at gå ud, men ombestemte mig så. Kunne bare mærke at jeg egentlig slet ikke havde lyst og mest af alt trængte til at slappe lidt af og se en film. Kan dårligt huske hvornår jeg sidst har haft en aften uden planer derhjemme, så det var vist tiltrængt. Føler mig altid lidt uartig når jeg sådan ‘pjækker’ fra ting, men sandheden er som regel at man ikke går glip af det store og under alle omstændigheder overlever man jo. Skal prøve at blive bedre til at mærke efter hvad jeg egentlig vil…

Angående ting jeg gerne vil, så er at bære den viste silkekjole højt på min liste. Det er et genbrugsfund og den er sådan en skør blanding af total 80’er (har demonteret et par gigantiske skulderpuder) og kimono og jeg kan slet ikke stå for den.

I dag har jeg været til forpremiere på Burlesque (mere om det en af dagene, men til min store overraskelse, var jeg ret vild med den) og om lidt skal jeg på julemarked på Christiania med en veninde og derefter hjem at spise hos en anden veninde.  Dagens julegavetip kommer selvfølgelig senere. Håber I har en dejlig søndag derude i sneen :)

ps. Jeg er lidt bagud med at svare på kommentarer/mails/formspring, men gør det snarest muligt. Har ikke glemt nogen, har bare lidt for travlt ;)

Outfit details: Dress vintage// bracelet Sabrina Dehoff

I’m in love with this crazy silk vintage dress. It’s somehow very 1980’s and very kimono at the same time. I should’ve worn it to a party last night, but decided to stay in last minute. I haven’t had an evening at home for I don’t know how long, so I just felt like relaxing and watching a movie. It felt so good and right. I’ll try to get better at taking some downtime, maybe that should be my New Year resolution :)

(Visited 153 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Vild med dit vintage-fund. :) Kender det godt, nogle gange har man mere brug for at slappe af end at tage med til endnu en fest. Det er nu også dejligt at sidde og hygge i sofaen og se en god film ;)

 2. Ååååh hvor er den kjole bare fin og fantastisk, ville gerne have en lignende på juleaften med en vamset cardigan udover og nogle mellemhøje pumps, giv lige lyd hvis du sælger ;)

  Uuh jeg glæder mig til burlesque indlæg!

 3. Skønne billeder som altid, bliver altid i godt humør af dem :) Tak! Jeg har faktisk haft en omvendt periode forhold til du ikke husker det med hvornår du sidst har slappet af hjemme en aften. Jeg har bare været så uinspireret og træt, og aflyst det meste det sidste stykke tid.. Også tog jeg endelig afsted i går, og havde en skøn aften :)

 4. Kender godt det med at ombestemme sig!
  Men hvor er du bare smuk i den kjole – det må vist bæres til en anden anledning snart :-)

 5. Er begyndt at følge din blog efter jeres ”sammenslutning”.
  Ville bare rose dig og sige den er virkelig virkelig god. :)

  Noget andet. Hvor ofte svare du på formspring spørgsmål?

 6. Jamen altså, hvor er I bare søde. Det er jo det dejligste lille egoboost at læse kommentarerne igennem, her mandag morgen. Bliver altså så glad og motiveret af jeres positive respons :)
  Mit hår, der lige er blevet klippet og var bange for om det var for kort, takker også mange gange ;)

  Jeg svarer løbende på formspring-spørgsmål. Så som regel er der svar i løbet af et par dage :)

 7. hej. awesome blog. når du skriver kojle: Vintage. Hvor finder du så alle disse gode tilbud:? :)

 8. Denne kjole er købt i en second han på Falkoner Allé på Frederiksberg. Har glemt navnet, men den ligger lige overfor Kvickly ved Godthåbsvejskrydset. Og så er den også med i min Frederiksbergguide nr 3 (se under ‘Guides’ i menubaren). Men kigger i mange forskellige genbrugsforretninger rundt omkring i byen :)