Dagens julegavetip: Storage.it

Købte denne notesbog/lomme til dimser og sager i Urban Outfitter i sidste uge. En til mig selv og en til en julegave (håber ikke modtageren læser bloggen). Den koster 100 kr. og man kan putte en ny notesbog i, når den gamle er skrevet fuld. Eller en kalender i samme format. Det har jeg gjort :)

Bought this extra pocket/wallet/notebook in Urban Outfitters last week. One for me and one for a Christmas present :)

(Visited 256 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. EJ hvor er den svedig! Desværre er jeg BROKE efter julegaveshopping, så håber der er nogle tilbage efter nytår! Starter i skole d. 5 jan, kunne være lækkert at bruge den som lektiebog/kalender OG penalhus! Tak for tippet :-)

 2. Hej Emily

  Ville bare lige tippe dig til, at din fine H&M X Lanvin-kjole er på ‘udsalg’ til 799 kr. (mener jeg det var) i H&M-butikkerne, så hvis du endnu ikke har taget mærkerne af, kunne du måske bytte den og købe den igen, hvis du forstår. Har jeg selv haft held med tidligere;) (Nappede selv den fine sorte kjole med sten til bare 599 kr. Hurra!)

  KH Julie

 3. Jeg er også fan! Tak for tippet.
  din efterspurgte vintage mili parka, hvad str. er den? (:
  på forhånd tak!

 4. Hej piger, ja jeg er også rigtig glad for min allerede. Dejligt at man kan have noter, kalender og rod samlet ;)

  My – Den er en størrelse 90. Det er i al tilfælde det eneste der står i den… Min mor har lige købt en i Kbh. K og der hed størrelserne noget med 4,5,6 etc. så ved ikke hvor meget man kan regne med det… God jagt ;)

  Julie – Mange tak for tippet :) Har dog taget mærker ud (og gået med den) så det bliver der ikke noget af…

 5. Hej Emily
  Jeg har også den her. Hvilken kalender, og hvor har du købt den, har du til den?