Black Swan

Jeg var endelig inde at se Black Swan i tirsdags. Eller endelig og endelig, reelt set fik den først premiere for en uge siden, men grundet den massive hype og omtale i ind- og udland, føltes det som om jeg var den sidste i verden til at se den. Skrev om den allerede her, hvor man også kan se trailer, og har ventet spændt lige siden. Og den var både hypen og ventetiden værd!

Ofte bliver jeg let skuffet, hvis forventningerne er sat for højt til en film og var lidt bange for at det ville ske med denne, men heldigvis var jeg akkurat så begejstret, som jeg havde håbet. Den var flot, mystisk, dygtig, uhyrlig, uhyggelig, sexet, væmmelig, klam og uendeligt smuk. Og jeg vil ind at se den igen! Det skal jeg heldigvis også snart, for J’s venner vil ikke se balletfilm (det er en sexet psykothriller guys, ikke bare en balletfilm!), men han er sej og ligeglad og vil gerne se den alligevel og har inviteret mig med.

Hvis du har set Black Swan og ikke fandt den vederstyggelig nok, så kan jeg kun anbefale at se en af instruktør Darren Aronofskys første film; Requiem for a Dream. Det er nok en af de bedste og skrækkeligste film jeg nogensinde har set. Den er fuldstændigt modbydelig og nok en af de film der har gjort størst indtryk på mig. Selvom jeg ofte har haft lyst, tror jeg ikke jeg ville kunne se den igen. Så er I advaret! Det var jeg ikke i sin tid og var i chok et par timer efter (og måtte se Terkel i Knibe to gange før jeg turde gå i seng). Ok, er også ret sart…

Er jeg i øvrigt den eneste der synes at Vincent Cassel er et skår (med chance for at lyde meget gammel, men synes det er et godt udtryk)? Synes godt nok han er delicieux på den der nonchalante og arrogante ‘jeg-er-lidt-grim-men-alligevel-ret-hot’-franskmandsmåde. Uh, og så er jeg helt dårlig med romernæser! Sorry, nu skal jeg nok skåne jer for mine mandepræferencer, må bare lige høre om jeg er alene om at synes Cassel er darjlig (altså bortset fra Monica Belucci)?

Tuesday I finally watched Black Swan and it was just as good as I imagined. Mystic, scary, sexy, disgusting and very beautiful. Now I just want to see it again!

(Visited 212 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

27 Kommentarer

 1. åh jeg ville sååååååå gerne se den, men ved bare at jeg ikke kan tåle at se sådan en lækker psykologisk thriller. Ikke med mindre jeg selvfølgelig har lyst til at have paranoia og se skygger overalt i en måned bagefter. Se JEG er nemlig sart hehe :b

 2. Du er ikke ene om at finde ham lækker! Han oser af karisma og selvtillid i den film – og det er hamrende sexet. Mmmm…

  Fantastisk film! Jeg har allerede set den to gange, og jeg vil stadig gerne se den igen. Den der sorte svane solo til sidst – det er nok en af de flotteste scener, jeg nogensinde har set! (Og så siger jeg ikke mere for ikke at spoile…)

  //Callie

 3. Jeg kunne ikke være mere enig. Væmmelig, men smuk. Jeg sad fuldstændig åndeløs og betaget fra ende til anden. Og jeg vil også se den igen NU! – Og Requiem for a Dream er intet mindre end et mesterværk. Ligesom jeg vil vove at påstå, at Black Swan er. Og Vincent Cassel – det er jo lige før, at man tilgiver ham hans flirten, arrogance og nærmest “overgreb”(men også kun næsten), så charmerende, som han er.Den lidt nedadvendte mund, romernæsen, som du meget fint betegner den og så den accent…

 4. Jeg var ikke så begejstret for den. Synes måske godt den kunne have været lidt skarpere i det den havde med.

  Men ja! Ham der Vincent har helt sikkert that certain something…

 5. Glæder mig helt vildt til at se den! Kan være, at jeg nu kan lokke min kæreste med ind, hvis jeg lige viser ham dette indlæg :)

  Og nej, du er ikke den eneste.. Han er lidt hot :)

 6. Åh, jeg MÅ ind og se den snart! Var endda i biografen igår men det var med min kæreste, så han ville hellere se Klovn (den var jeg nu også med på hæh) men jeg må ind med pigerne og se den. Og mht Cassel er jeg ret enig i hele det der ‘jeg-er-lidt-grim-men-alligevel-ret-hot’ koncept, der er sgu noget lækkert over ham ;-)

 7. Elsker at du nævner Requiem for a Dream – fantastisk film, men også meget MEGET barsk. Bare musikken fra filmen kan give mig vild mavepine. Men øv, jeg burde også have nævnt den i mit Black Swan-indlæg ;-) Den er så nævneværdig.

 8. Jeg har lige været ud til biografen i forgårs for at se The Blakc Swan med min dejlige mand, der er lige så sej som din -han er ligeglad om det er en pige-film eller ikke, bare den er god.
  Og det var den absolut!
  Der var nogle øjeblikke hvor jeg blev nød til at gemme mit ansigt i mine hænder for ikke at se, når det blev for klamt…Men ellers var filmen superbe ! Mila Kunis er så smuk og sexy, og Nathalie Portman…hende gider jeg ikke en gang snakke om :-)
  Og nej, du er ikke den eneste der har en crush på VC, jeg elsker ham lige siden han var en bad-boy i La Haine, en skuffet forelsket mand i L’appartement hvor han mødte Monica, en vred mand der vil hævne sin kone i Irreversible (igen med Monica)…
  Jeg elsker hans næse, hans pande, hans kæbe med lidt overbite, hans krøllet hår…Grim på den sexyeste måde :-)

 9. Fnis, “jeg-er-lidt-grim-men-alligevel-ret-hot’-franskmandsmåden”, vil det sige ligesom Gerard Depardieu? Ej, spøg til side, jeg kan godt følge dig.
  Har ikke set filmen endnu, men vil meget gerne. Heldigvis har Scott sagt at han også gerne vil med ind og se den, hurra for kærester der ikke er bange for at se ‘pigefilm’.

 10. Det er en sindsyg flot film. Men hvordan kan den være andet, når den er spækket med ballet? Dansescenerne er så smukke, og giver Callie ret – den sorte svane scene gav mig kuldegysninger! og ydrk hvor er sår ved hænderne bare klamme! Ydrk!
  Jeg kendte ikke umiddelbart Cassel, men han er jo karismatisk og “very french” i rollen som Thomas, så jeg blev også ret betaget af ham.
  Hvis jeg skal kritisere filmen for noget, så er det Lily – som jeg synes er mere en “type” end en decideret person eller karakter. Lidt for karikeret og lidt for simpel. Er jeg ene om, at synes det?

 11. Jeg er enig, det er en flot film og ret skræmmende. Men Requiem for a Dream er i en hel anden dur – jeg havde nøjagtig samme reaktion da jeg så den første gang (og var heller ikke blevet advaret). Den ser jeg nok ikke igen – hvis der er noget der kan skræmme teenagere fra at tage stoffer så tror jeg det er den film! Eller…det skulle måske også være i kombination med filmen Christiane F. ;)

 12. Oh man, jeg var da slet ikke alene om at kunne lidt ham Vincent ;)
  Og hold nu op tøser hvor er I gode, La Haine for fanden da, hvordan kunne jeg glemme den? Det var jo der det hele startede. Godt i er så kloge og gode til at kommentere, skal se La Haine igen snarest muligt!

  Michelle – Tænkte det ikke umiddelbart selv, men kan godt følge dig. Vil tjekke det ud når jeg skal se den ige (og igen) :)

  Indie Mom and the Reluctant Banker – Præcis :) Hehe… Selvom jeg personligt aldrig har været så meget til Gerard. Godt at Scott også er sej! Skal vi måske snart lege? En fotosafari rundt i Kbh en dag måske? Skriver dig lige en mail, så snart jeg er ved at være ovre eksamensræset (14. feb). Klem

 13. Jeg gav min veninde en biograftur med det hele i fødselsdagsgave. Det inkluderede selvfølgelig at hun måtte vælge film. Hun har så valgt at vi skal se Black Swan. Og det var til mit store held, jeg vil nemlig vildt gerne se den! Så jeg glæder mig meget! :-D

  http://amandasverden.blogspot.com/

 14. Hihi hvor sjovt at læse – Jeg som troede at jeg var den ENESTE kvinde som havde en svaghed for mænd med romernæser, men der er altså bare et eller andet karakterfuldt (er det overhovedet et ord?) over dét :D
  Og ja må selvfølgelig også give dig ret i at Vincent Cassel er liiiiidt af en snack ;) Appropos snack må jeg også nævne Adrien Brody. Lidt samme type – og her må jeg altså anvende dit fremragende udtryk: “jeg-er-lidt-grim-men-alligevel-ret-hot’-franskmandsmåde”..
  Appropos filmen, som jo er hovedemnet i dit indlæg (ikke at forglemme), må jeg tilslutte mig og sige; FANTASTISK FANTASTISK FANTASTISK. Dén film er så eminent smuk og uhyggelig på samme tid – en meget overvældende filmoplevelse, på alle måder. Jeg har, ligesom du, også lyst til at tage ind og se den igen (selvom det kun er 4 dage siden at jeg var inde og se den :D

  //S