New in: Sale

I går holdt jeg fri fra eksamenslæsning, opgaveskrivning og arbejde og havde en af de der dage man altid ønsker, der var flere af. Besøgte min mormor, ordnede ærinder i byen, kiggede på tøj og udsalgsshoppede endda lidt, inden jeg mødtes med J og spiste pizzaslices i Pilestræde, for derefter at tage i Dagmar og se Winters Bone, der var smuk og barsk og absolut seværdig. Da vi kom hjem efter biografen, var vi begge så lækkersultne at vi måtte ud igen og en tur på Mc D efter Sundaes. Vi følte os ret uartige og rebelske og måske derfor meget lykkelige. For hey, selvom det ikke ligefrem er noget man normalt praktiserer eller går ind for, hvem siger så at man ikke må hente is hos den gyldne måge ved midnatstid, når man nu er is-sulten (og jo, der er noget der hedder is-sult)?

Selvom jeg heller ikke normalt er så god til udsalgsshopping, så lykkedes det i går at købe hele 4 ting. Hvid, sort og grå tee, først-og sidstnævnte hos Oxideret og den sorte i Whyred, jow jow jeg er en crazy girl living on the wild side :) Men hey, siger de kloge ikke at man skal købe basis på udsalg? Var dog også lidt vild (og måske ufornuftig) og købte det på det sidste billede. Kan I gætte hvad det er? Skal se om jeg kan administrere at få det på + blive fotograferet i morgen ;)

I dag har jeg skrevet opgave og praktikansøgninger hele dagen og glæder mig nu til at blive rusket igennem til en gang spinning og pump i fitnesscentret. Later skaters :)

Managed to do some shopping yesterday and apart from some tees i bought a crazy and beautiful thing. You can see some of it in the last picture. Can you guess what it is?

(Visited 170 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Det er verdens smukkeste cardigan fra DVF! Åhh den har stjålet mit hjerte, og hold da op hvor er jeg dog grøn af misundelse! Bliver næsten nødt til at spørge: Hvor meget var den sat ned?

 2. Super lækre ting, og især den sidste som jeg tror er en “lang Cardigan” fra Diane Von Furstenberg – muligvis købt i Rue Verte :-)

 3. Det lyder bare dejligt – sådan en dag har jeg også lige holdt. :) Kan du fortælle mig hvilken størrelse, du har købt dine AO-t-shirts, for har overvejet at købe et par over nettet. Men de skriver at størrelserne er lidt små i det.. ? Kan godt li dem lidt løse.

 4. Åhhh det skulle vel ikke være DIANE VON FURSTENBERG Hurleigh jakken…..! Lækkerier… Heldige dig.

 5. Manner hvor er I gode! Det er nemlig en DVF cardigan og Christina har ovenikøbet også ret mht. længde og hvor den er købt. Wow I er seje :) Den var sat 50% ned.

  Jeg tog AO t-shirten i L, da jeg også har hørt at de er små i det og da jeg godt kan lide dem lidt løse + jeg stort set ikke kunne se forskel på M & L og så hellere for stor ;)

 6. Jeg glæder mig til at se cardiganen live – hold da fast, hvor er det nogle smukke farver!! Det lyder vitterligt som en dejlig dag, du havde dig dér – og jeg giver dig helt ret med hensyn til filmen Winters Bone: Originalt, sårbart og barsk! Læs evt. hvad jeg i øvrigt mener om den her: http://www.ibeingme.com/?p=437.

  Og hav en dejlig torsdag.

  De bedste hilsner,
  Barbara
  http://www.ibeingme.com

 7. ay ay ay! Lækre basis ting er jo guld værd.. Det kan godt være det er små kedeligt at bruge penge på, men det er jo meget mere lækkert, end en tee fra H&M og sikkert også blødere :)