Albert

Se lige hvem der er min assistent i dag. Passer yndlings-Albert denne weekend, så vi laver narrestreger og leger med pivedyr og går ture, i stedet for at skrive kedelige eksamensopgaver. Den unge herre med det flotte schnurrbart har i øvrigt fundet ud af, at det er langt mere behageligt at tage sin middagslur i grøn plysstol, end på det dertil indrettede hundetæppe på gulvet. Gravhunde altså, tsk… Hvis man har brug for lidt mere Albert er han også at finde her og her, endda i endnu mere nuttet om muligt.

Dog-sitting this handsome fellow today :)

(Visited 166 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Oh my god, hvor er han sød! Jeg ELSKER gravhunde! Kommer helt til at savne den gamle Theodor hjemme hos mine forældre… Åh, gid det var mig, der skulle gravhunde-sitte. God fornøjelse :o)

 2. Nååårrrhhh hvor er han sød! Jeg vil os´ ha´ en hund…

  Anyway jeg er faktisk også på jagt efter sådan en plysstol som Albert slanger sig i, hvor har du fundet den henne?

 3. Sikke dog et lækkert stykke med hund – han ser meget majestætisk og velfornøjet ud, som han ligger der. Jeg har også en yndlings-Albert….bestemt også nuttet og klar på en Morfar de mest behagelige steder – han har dog lysere lokker end din låne-Albert….og så er han 7 år gammel og 135 cm høj!!

  Kh og god weekend

 4. Åhh hvor er han dejlig! Minder mig om min søsters gamle hund Emil.. Ikke til at stå for sådan en ruhåret lille fyr :)

 5. Han er simpelthen noget af det skønneste jeg længe har set :D
  Racen er også én af kandidaterne herhjemme hvor vi går i “anskaffelse-af-hund” tanker :)

 6. Altså Albert MÅ være i familie med min gamle barndoms-gravhund, Frederik. Han ligner ham på en prik. Ved du hvilken kennel han er fra??
  Han ser SÅ sød ud – og han er søreme blevet stor siden sidst!

 7. Ruhårede gravhunde er bare skønne!!! Havde selv en som barn/ung og den havde bare den mest fantastiske personlighed:-) ville gerne have en igen…

 8. Åh ja, gravhunde! Folk der siger at hunde ingen personlighed har, de har åbenbart aldrig mødt en gravhund! Min kan endda åbne skuffer, hvis han er sulten og suger kinderne ind når han tigger, bare så han kan se ekstra udsultet ud! :-) Albert er virkelig en flot en, er han! En ægte gravhund.

 9. Ih hvor fedt at I er så mange der lader til at være lige så hundetossede som mig. Og så er der vist et par gravhunde-afficionados iblandt :D
  Mange tak for gode hundehistorier!

  Den grønne stol er en del af et sæt som min kæreste har haft med. Mener de er fra hans farmor…

  Albert er fra et lille stueopdræt, men jeg ved ikke lige hvor.

 10. ååååååh hvor er han dejlig!
  jeg er så heldig, at jeg selv får sådan en smuk gravhund efter sommerferien.
  og åh hvor jeg glæder mig!

 11. åh, hvor er Albert sød! ;)
  jeg har selv en ruhåret gravhund, som ligner ham helt vildt.
  det er en fantastisk hund, virkelig..
  – du er heldig, at du får lov til at passe ham!
  han er fantastisk..

  god weekend :-)

 12. Hvor ser han bare dejlig ud, og de puppy billeder. Jeg sidder på den anden side af skærmen og smelter helt!!

  -Merete

  asinstyle.blogspot.com