My CFW: Day two Part II

Wella havde inviteret Katrine og jeg backstage og til Bruuns Bazar blev der lavet stoooort hår…

… og der var pæne mørkegrønne sager på bøjlerne…

… og sidenhen på modellerne.

Spot en prins og en prinsesse. Og Marie ude til venstre :)

Se hvad jeg sagde, masser af stooooort hår :)

Jeg snupper en lille pause med min gode ven Twitter på Rådhuset.

Hvis folk tror at balletdanserfødder har det hårdt, så har de aldrig mødt modelfødder. Oftest går de shows i sko, der slet ikke passer, så ud på aftenen plastres der tæer ind og særligt hævede fødder får en isspand, så de endnu en gang kan klemmes ned i sko der måske er to numre for små.

Der grines, snakkes og lægges make-up backstage til Baum und Pferdgarten. Looket er fugleagtigt og med højt hår i hestehaler.

Rengøringsdamerne på Rådhuset tager sig et velfortjent hvil mellem to shows. De rydder salen for champagneglas, flasker, goodiebags og skrald efter hvert show. Det er en lang arbejdsdag fra fem om morgenen og indtil det sidste show er færdigt, men de fortalte mig at de synes det er skægt og meget anderledes end hvad de plejer at lave på Rådhuset.

Fin ‘fugl’ til Baum und Pferdgarten.

Når catwalken er så smal er det lige før modellerne støder sammen. Godt der ikke var nogen der var uvenner og skubbede ;)

Denne smukke glimtende kjole, kunne jeg godt finde på at investere i til efteråret.

Aftenens sidste show bARBARA i gONGINI på Musikkonservatoriet. Meget skulpturelt og smukt…

… og ret uhyggeligt.

Som skrevet i sidste indlæg: Der kommer mange flere billeder og jeg skal nok gå mere i dybden med nogle af tingene. Jeg kommer formentlig ikke til at lave deciderede showanmeldelser (det er der andre der gør rigtig godt på de danske dagblade), men snarere min subjektive holdning til det hele. Hvad jeg fandt særligt pænt og interessant :)

Yet another CFW photo diary :)

(Visited 263 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Dejligt indlæg – og fedt twist med rengøringsdamerne.Og lækkert med gode billeder. Kan også godt lide at du har det med modellernes fødder med. Det giver alt sammen indlægget mere personlighed og har noget over sig som jeg rigtig godt kan lide! Keep up the good work!

 2. ÅH selvom jeg jo ikke kender dig som person, så vil jeg sige, at da jeg så billedet af rengøringsdamerne og teksten nedenunder så sad jeg smilende og tænkte “det er så meget Emily det der”!! Ih hvor tror jeg bare at du er en sååååå sød person :)

 3. du er det mest sympatiske menneske i HELE (blogge)verdenen! elsker bare du på så fin vis giver plads til et par ekstra hårdtarbejdede dame, der ikke i lige så høj grad er omringet af alt den glamour som alle de andre lidt smallere damer er (selvom du selvfølgelig også fokuserer på det knap så glamourøse aspekt ved modeljobbet). tak for det! du er så skøn!

 4. Hej Emily – jeg synes du er fantastisk fotograf! Du har styr på komposition, farver osv.Bliv ved!! :-) de et totalt lækre!! Favoritbillede: enkel model går ned ad catwalken

 5. Tusind tak for jeres søde respons! Jeg havde en fantastisk dag og tog en milliard billeder (ok, så kun 876) og det er så fedt at kunne dele dem med jer + at I synes om dem. MAnge mange tak :)

 6. Altså, du er da nødt til at elaborere lidt mere over den plettede ven – den har vi jo ikke mødt før!! :)
  Og tak for skønne stemningsfulde billeder – som altid, en fornøjelse! :)

  1. Hehe… Nej jeg må hellere introducere jer ordentligt på et tidspunkt. Har outfitbilleder fra den dag, som jeg lægger op i morgen, så I skal nok få den meget mere at se ;)

 7. godt indlæg emily.
  nogle gange kan lange billedserier af modeller på podiet være lidt kedeligt for os læsere, men det har du da lige modbevidst med søde, små kommentarer og du går sågar hele vejen rundt med lille portræt af rengøringsfolkene, som jo er lige så uundværlige i modeugen. lækkert!

  1. Takker :) Er så glad for jeres gode respons! Prøver så godt jeg kan at gøre det relevant, anderledes og til mit eget og er meget glad for at høre om/når det lykkes :D

 8. Tak for billede og “mikrointerview” med rengøringsdamer og modelfødder. Meget mere “backstagefeeling” end billeder af halvnøgne modeller der er på vej ind i endnu et tøjskift.

 9. Ved du hvem som stylede bruuns bazaar showet…Rigtig flotte billeder! Godt arbejde

  1. Mange tak ;)
   Nej desværre og fik ikke spurgt. Den eneste stylist jeg sådan lige kunne kende backstage var Sassie Barré, der stylede Spon Diogo. Men jeg må indrømme at jeg desværre ikke er en ørn i forhold til hvem-der-er-hvem af stylisterne…

 10. Billed nummer 5: hende designeren der står og retter det der stod jeg ved siden af til et modeshow inde på hovedbanegården, ret cool.
  Og så var jeg til Fashion Fear i lørdags, var lige ved at købe noget af dig.

  //Johanna