My CFW: Day Three

Smukke farver, bløde linjer og flot hår hos Veronica B Vallenes. Alting så vanvittigt behageligt og vildt elegant ud på samme tid.

Designeren selv laver de sidste småændringer og tilpasninger lige inden showet.

Vildt hår og røde læber og søde Sara, der taler med den super seje makeup-artist Mina Ingerslev.

Backstagefotografen leger med læbestift ;)

Var helt vild med det hår, det må prøves en dag. Heldigvis har jeg fået en trin for trin guide af Wella, så det må kunne lade sig gøre :)

De fantastiske smykker var fra Bjørg. Nam nam nam…

Jeg er lige hjemme at vende, spise lidt mad og sidde med benene oppe. Er lidt mast og ved faktisk ikke helt om jeg får slæbt mig ud igen til Wood Wood og Vibskov sent i aften. Jeg vil rigtig gerne, men jeg er også bare meget træt efterhånden og den står jo på Fashion Flea fra i morgen tidlig, så måske det er smart med en god lur. Vi får se. Håber at en masse af jer kigger forbi Fashion Flea?

Pics from the adoring Veronica B Vallenes show today :)

(Visited 182 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Hovsa.. den der trin for trin guide. Den må du da give videre :p … selvfølgelig nemmest, hvis det lykkes for dig selv først :)

 2. jeg elsker elsker elsker bjørg!
  det er så råt.

  bliver så gal når i føler jer for trætte til arrangementerne.
  måske er det bare fordi jeg sidder i jylland og ville give en arm
  for at bare se det ude fra. forstå mig ret, kan et eller andet
  sted godt følge dig og de andre bloggere der skriver om det.
  men det er sku det fedeste liv der ligger foran…. efter min mening ;)

  1. Kan sagtens forstå hvad du mener, men det er absolut ikke fordi jeg er utaknemmelig at jeg skriver sådan. Jeg værdsætter virkelig at være blevet inviteret og hvis dette var mit arbejde og det eneste jeg skulle, så kunne jeg på ingen måde finde på at blive væk. Men ‘desværre’ skal jeg også passe min skole og eksamener, og bloggen ikke mindst :)
   Jeg var på pletten 14 timer i træk i går og jeg havde den bedste dag og det var vildt sjovt, men det er også rigtig hårdt at skynde sig fra sted til sted, få taget gode billeder (tog over 800 billeder i går), gå hjem og sortere billeder og blogge etc.

 3. Jeg må sige, at du har lavet de bedste modeuge-reportager jeg har læst – nogensinde :-) Det er virkelig dejligt personligt!

 4. Sad lige og læste dine CFW reportager og tænkte nøjagtig det samme som Sofie. Det er de bedste indlæg om modeugen jeg har læst. Super inspirerende og med dit vidunderlige personlige twist. Elsker din blog!

  1. Mange tak, det er så dejligt at høre. Kan ikke sige det nok: Tusind tak fordi I tager jer tiden til at kommentere, det betyder rigtig meget for mig :)

 5. Fantastisk reportage.. og ikke mindst fantastiske billeder! – Er det dit Lumix du har brugt her eller Nikon?
  Vildt flot.

 6. Ved godt du tit får ros for dine billeder. Men kan ikke sige det nok! WOW!
  Nok de bedste billeder jeg har set af modeugen på alle blogs! De er virkelig fantastiske ligner noget der kunne komme i en foto bog!

  1. Mange tusind gange tak. Og ros er altid meget (!) dejligt, der er ikke noget mere motiverende til at blive ved for mig. Så bring it on ;)

 7. Hej søde Emily!
  Fantastisk smukke fotografier fra catwalken, helt enormt! Er de redigerede, eller er det hvad dit D90 præseterer right away? Du er en meget dygtig fotograf (og må også ha’ haft en fantastisk plads?). Keep up the good work!
  Kh Mette

  1. De er ikke redigerede på nogen måde i denne omgang. Havde simpelthen ikke tid i går aftes og syntes også godt jeg kunne være dem bekendt som de er :) Og mange mange tak!
   Ligeså meget som jeg gerne ville kunne sige at jeg sad front row, så er sandheden at jeg stod oppe ved fotograferne ;)

   1. Bestemt kan du være dem bekendt, de er sindsygt flotte og ligner egentlig nogle som man kunne finde på midtersiderne i Costume. Tak for svaret :) Jeg skal selv til at erhverve mig et Nikon D3100 (er jeg ret sikker på), så man kigger sig jo lige lidt omkring. Og er meget glad for at høre at billederne ikke er redigerede men at det rent faktisk kan lade sig gøre at ta’ så gode billeder “by nature”. Forresten, imponerende at du svarer på alle kommentarer!!

 8. Jeg kommer hvertfald forbi !
  Håber jeg lige kan nå at hilse på dig, du var nemlig alt for hurtigt væk da jeg fik øje på dig hos Benedicte Utzon forleden :-)
  /Rikke Sander

 9. Jeg skulle selv have været inde og se det halve af alle show’s under fashion-week, men havnede efter onsdagens stress med 40 i feber – og måtte droppe alt siden. Fantastisk med dine opdateringer! – Godt at man kan følge lidt med når man nu selv ikke kunne være der.

  Jeg er generelt virkelig vild med din blog, og er med tiden blevet fast læser. Du skriver virkelig jordnært og overkommeligt, og billederne skuffer aldrig. :) Respekt herfra.

  1. Så fedt!! Er også meget glad og taknemmelig, ingen tvivl om det :) Hvor hyggeligt!

   1. Fik vi hilst på hinanden? Håber jeg :) Men der var så mange mennesker, så har ikke helt styr på hvem der var hvem.

  1. Tak! Og det kan du tro at jeg gør, når I er så rare er det jo en sand fornøjelse :)

 10. Ha ha jeg er mest vild med ham den snigeren fyr i denim outfittet i baggrunden på billede 5! Han laver lige en lille diskret pose ;D