What I want to wear this spring

1. Cardigan fra Bonaparte. 2. OPI neglelak i farven ‘Don’t Mess with OPI’. 3. Topshop ruskindsshorts. 4. Topshop blondetop. 5. House of Harlow 1960 ring. 6. See by Chloé armbånd. 7. Hat fra Monki. 8. Weekday tee. 9. Cut-out bluse fra Monki. 10. Topshop skjorte. 11. Jeans med svaj fra Only. 12. House of Harlow 1960 lykkehalskæde. 13. Langt bælte fra Only. 14. Illesteva solbriller. 15. ‘Tillie’ taske fra Mulberry. 16. Asymmetrisk kjole fra Topshop. 17. Mønstret maxikjole fra Bonaparte. 18. Hat fra Monki. 19. Halskæde i guld(belagt) og læder fra House of Harlow 1960. 20. Halskæde fra Weekday. 21. Cardigan fra Topshop. 22. Kjole fra Monki. 23. Bare Ecentuals læbestift i farven ‘Plum Brulee’. 24. Plateausandaler fra Topshop.

Alle Topshop-varerne er at finde på Topshop.com. House of Harlow 1960 smykkerne er fundet hos asos.com. Tingene fra Weekday, Monki og Only er enten allerede i butikkerne nu eller kommer det i løbet af de næste få måneder. De resterende ting er der separate links til ovenfor :)

Nogenlunde sådan vil jeg se ud til foråret. Lidt 70’er og boho i brændte/støvede farver. Sad og kiggede på Topshops side og fandt pæne ting og sager, og tænkte så at jeg lige så godt kunne dele med jer :) Fandt derfor lidt mere andetsteds, der passer under samme tema. Fælles for det hele er også, at det er i butikkerne nu (eller kommer det inden for den nærmeste fremtid) og at det (med få undtagelser) er ganske budgetvenligt.

De her farver er så meget mig og jeg er (næsten) lykkelig over at de ikke bare går igen fra det efterår, der lige har været, men (som man kunne se under den netop overståede modeuge) også fortsætter til det der kommer. Altså forstå mig ret, for det har ikke noget at gøre med at jeg er en trendslave, selvom jeg selvfølgelig bliver lidt påvirket. Det har noget at gøre med, at når det (igen) er blandt sæsonens modefarver, ja så er der et større udvalg på hylderne i butikken også. For det kan jo være temmeligt ligegyldigt at være betaget af karrygult tøj, hvis det ikke er til at købe nogen steder (og man er en hat til at sy).

Jeg har købt et par af de ovenviste ting og glæder mig til, at det forhåbentligt snart bliver lunere så jeg for alvor kan lufte dem. Blandet med resten af min garderobe, der allerede indeholder mange ting der kan gå fint i spænd med ovenviste, skal det nok blive et ganske nydeligt forår rent påklædningsmæssigt :)

En anden tendens jeg er lidt lun på i forhold til forår/sommer er det mere 1950’er inspirerede look. Det kommer jeg nok også lidt at flirte lidt med og blande ind over. Specielt nogle af de taljerede kjoler er right up my alley. Måske jeg skulle lave en collage med det også?

Some of my cravings at the moment and sort of a moodboard of how I want to dress this spring :)

(Visited 285 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Sikke en fin collage søde Emily:) Og nej nej nej den monki kjole havde jeg lige fået ud af hovedet. Jeg var virkelig i tvivl om den i fredags, men lod den hænge:) Nu satser jeg bare på den kommer i Monki her i Odense i slutningen af denne måned. Ha en god aften:)

  1. Hehe… ja kunne godt forestille mig at vi to er ret enige mht. farver m.m. ;)
   Hvordan var Monki-kjolen på? For jeg frygter nemlig lidt at den er for lang til mig (eller at jeg er for kort til den)…

   1. Haha ja:) Jeg var lidt i tvivl, fordi den var næsten gulvlang til mig. Arh okay måske lige 20 cm fra gulvlang:) Men jeg tror, at jeg må ha den, for den kunne være så god til flade sandaler til sommer. Og til så meget andet:)

 2. Lækker og inspirerende collage! Jeg vil meget gerne også se en collage med 1950’er looks og taljerede kjoler, hvis du får lyst til at lave en mere :)

 3. Hattene elsker jeg virkelig, jeg sidder fast i 50’er 60’er stilen, og jeg kan altså ikke lade være med at elske den stil.

 4. Inspirerende collage :) Jeg vil meget gerne se en 50’er-inspireret collage, da jeg er vild med taljeret outfits og stilen :D

 5. Ret vild med 3, 4, 11 og 24 :) Men, 11 (jeans fra Only) er det eneste jeg ville få gået med. Jeg synes du har en fantastisk stil, selvom det meste ikke passer til mig eller jeg for for kylling til at gå med det. Vil gerne se 50’er collage :)

 6. Det synes jeg bestemt også du skulle lave en collage med søde Emily :)
  Jeg er også vild med de trends, du har samlet på din collage, dog springer jeg de vidde bukser over men ellers er jeg på! Også på 50’er vibes! :)

  MichellesModeslam.blogspot.com

 7. Sikke nogle lækre ting :)
  Jeg vil rigtig gerne se en collage med et 50’er inspireret look.. gør det! yay. hæhæ

 8. Hej allesammen,
  Fedt med god respons. Det tager en hulens tid at lave sådan noget, så rart lige at høre at der er stemning for det inden jeg klippeklistrer igen :)

  Har desværre ikke noget link til Monki-hattene, de er fra Monkis pressefotos, så det er bare med at holde øje i butikkerne ;)

 9. Sikke nogle fine ting :) Jeg har lge to spørgsmål som jeg håber du vil svare på.
  Den ‘undertrøje’ du havde på til nederdelen forleden, hvilken H&M er den købt i?
  … og hvilken iphone har du? overvejer selv en 4, men ville bare høre om du er tilfreds med den til prisen?

  1. Den er købt i H&M på Strøget, den ved Amagertorv. Jeg har en ‘gammel’ iPhone 3 og den er jeg vældig glad for :)

 10. Eeej, det var da nogle fine farver og lækre lækre ting og sager. Det der med at man kan gå i farver igen, det skal min sort/grå garderobe vist lige vænne sig til! Men mon ikke der er tid endnu. Tak for tippet med Topshops forårskollektion, det ser ud som om jeg må aflægge dem et lille visit :)
  Noget jeg selv godt kunne tænke mig til foråret er de lækre plateau sandaler som Topshop også lancerer – måske i sort eller beige. Jeg tror også jeg hiver den blomstrede buksedragt frem igen!
  Mmmmmmmh, sommer.
  – Carrie
  at http://www.iamroseberry.blogspot.com