Appendiks + vindere

Ville lige komme med lidt tilføjelser til gårsdagens indlæg, da jeg fandt et par billeder i mine egne gemmer, der egentlig supplerer og understreger mine forårsfornemmelser ret godt. De har alle været postet på bloggen før, men nu kunne de lige vises i denne sammenhæng til videre inspirartion :)

De 3 første er af mine egne ting (som jeg tilsyneladende ynder at arrangere i stillebener bare fordi, host host) og de sidste er fra pressedagene og er egentlig nogle ting jeg ville have haft med på collagen, men da de ikke fås i collageegnede billeder, får I dem sådan her i stedet. Det er bedre end helt at skulle undvære og måske endda mere fair overfor tøjet mht. materiale og detaljer. Det drejer sig om de blødeste lædershorts fra Stylein, rosa ruskindssko fra Benetton, quiltet jakke fra Henrik Vibskov og strikket top fra Carin Wester. Alt sammen i butikkerne nu eller lige om snart.

Vindere af Sunsilk Konkurrencen
Oh boy, hvor var der bare mange gode, grusomme og helt fantastisk sjove svar på konkurrencen. Jeg har sådan moret mig med at læse dem og håber ikke jeg er alene, hvis I har brug for at trække lidt på smilebåndet eller et par gode hårtips så kig kommentarerne her igennem.

Følgende 10 har vundet:

SuperCarla, Julia Victoria, Benedikte Kudahl, Camilla, Yasmin, Mine Onat, Nina, Stine (synes absolut du skal skifte frisør!), Emilie Stougaard og Lærke. Tillykke ;)

Vinderne får direkte besked.

A little more inspiration and must have pieces for the spring.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. De grønne ruskindssko er jo helt og aldeles fantastiske! Heldige asen! Hvor kan man score sig sådan et par henne??? :)

  1. Er meget enig. De er fra Zara og købt i efteråret, så de er nok lidt svære at få fingrene i :( Dog så jeg dem på udsalg i Zara for et par uger siden, så måske du kan være heldig :)

 2. Hej Emily.

  Jeg vil lige tilstå en ting, jeg har desværre ikke fulgt med i dette her inslag, så jeg ved ikke helt hvad det går ud på. Jeg gætter på at du enten sælger tingene, eller noget lignende.

  Når, men det jeg gerne ville spørge om, var om du stadig har de sorte læder shorts, eller ved hvor man kan købe dem? Nu har jeg spurgt i mange butikker og ingen af dem har lædershorts. Jeg kunne virkelig godt tænke mig nogle, lignende dem du har på billedet.

  Og, ved du hvor der er nogle fede vintage/genbrugs butikker i nærheden af Helsingør? Jeg blev virkelig inspireret af dit inlæg om Eltoft Vintage butik, og kunne godt bruge noget vintage shopperi.

  Jeg håber du kan besvare alllllllle mine spørgsmål.

  Hilsen Stephanie.

  Btw, jeg eeeeeeelsker din blog! :)

  1. Hej Stephanie,

   Tror såmænd bare du skal læse dette indlæg + det forgående ‘what I want to wear this spring’ og så giver det hele mening ;)
   Shorts’ne er i al tilfælde fra Stylein og kommer snart i butikkerne :)

   Jeg kender desværre ikke nogen genbrugsbutikker deromkring.

   Bedste hilsner
   Emily

  1. Nej desværre. Dem går jeg næsten i dagligt, så de er også ret slidte efterhånden… Men tak for interessen :)