New in: Mulberry Tillie

Sig hej til Tillie. Hun er sort og blød, glad for lange gåture (helst ved vandet), mousserende vin (gerne lyserød), pariserbøf, rejser til Normandiet og New York, surrealistisk kunst og mænd med pæne overarme. Hun kunne altså næsten være mig og måske derfor svinger vi allerede storartet.

Hun flyttede ind i torsdags og selvom her er trangt, kan man jo ikke sige nej til sådan en sort skønhed med masser af guldbling vel?

Newest addition to my humble Mulberry collection: little black Tillie :)

bloglovin

(Visited 676 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Hvor er den fantastisk! Og jeg som troede, at jeg ikke ville have flere Mulberry cravings efter Alexa.. Suk – den er perfekt, Emily!

 2. Hvor er den bare fin! Mulberry tasker er simpelthen så lækre! Læderet er så blødt og alle kanter er afsluttet med fine detaljer.
  Godt køb! :o)

  xxHelene

 3. Årh hvor er hun dog skøn! nu må du ikke blive sur`, vel? Men tror jeg er en smule forelsket…:D
  For hvor er hun dog bare smuk, dejlig, anvendelig, klassisk men alligevel unik og ja…perfekt! <3

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 4. Nøj hvor er hun bare fin. Jeg er helt forelsket. Hun måtte gerne komme hjem og bo sammen med min mulle-taske:-)
  frkforsom.blogspot.com

 5. Åhhh, hvor er hun SMUK!! Jeg elsker Mulberrys ting, de er så smukke, synes jeg. Desværre er de langt uden for min økonomiske formåen, men så er det jo dejligt at jeg kan nyde hende herinde :-)

  Mange hilsner
  Birthe

 6. Både jeg og min røde hjerteformede pung (som er det eneste, jeg har fra Mulberry) sidder og bli’r lidt forelskede ved synet af alle billederne. Det lyder, som om I vil få det meget godt sammen, så jeg misunder dig nu ikke. Hav en god søndag og sørg nu for at bruge hende til ALT. :)

 7. Hold da op… Er vist ikke den eneste, der synes godt om Tillie :)
  Hun er købt i Mulberry-butikken på Strøget.