nordic jewelry

Pics 1-4 Bjørg Jewelry Lookbook 2011 , 5+6 Maria Nilsdotter Lookbook a/w 2010

Jeg er mægtigt begejstret for min Bjørg-halskæde, der er det anatomiske hjerte i oxideret sølv, jeg ofte har på, og kunne godt tænke mig at udvide samlingen lidt i denne sæson. Specielt de små glasbobler med sommerfuglevinger, som min veninde Julie tippede mig om for nogle dage siden, synes jeg er vældig yndige og sommerlige.

Maria Nilsdotter er en anden interessant nordisk smykkekunstner og både flagermuseringen og det store fjer-earpiece måtte hellere end gerne bo i mit smykkeskrin, desværre koster de svimlende henholdsvis 8000 og 4000 svenske kroner, så det må bliver når jeg vinder i Lotto eller bliver prof cupcake-icer.

Jeg har haft sådan en hyggelig weekend med hundepasning, læsning, frokost og gåtur med min mor og hyggeligt middagsselskab hos mig, med tilhørende rødvin og snak til langt ud på natten, i går. I dag har jeg haft Nina til brunch og om lidt, når jeg har afleveret sødeste Rufus-hund, smutter jeg mod det Nordsjællandske på svigerfamiliebesøg. Men suk og ak og ve, hvor flyver sådan en dejlig weekend altså bare afsted. Var det ikke lige fredag?

I’ve already got one of Bjørg’s amazing pieces from last year and would like to add a necklace from this season, preferably one of the preserved butterflies. Maria Nilsdotter (last two pics) is another Nordic jewel artist worth paying attention to.

(Visited 396 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

  1. Bjørg laver nogle ret fantastiske smykker – jeg har dog hverken råd til halskæder eller ringe, så jeg køber mine anatomiske hjerter og fuglekløer hos en guldsmed på Etsy.com, der er lidt billigere og laver kvalitetssmykker i både sølv og forsølvet messing, så man har mulighed for at få det billigst muligt, hvis man helst vil det. Jeg er nu også ret vild med sommerfuglehalskæderne, og jeg har endnu ikke set noget lignende nogle steder, så måske jeg skulle begynde at spare sammen? :)

  2. Virkelige lækre smykker, og generelt bare virkelig lækre billeder. Troede det var dig selv, der havde taget de første billeder, du er skí så gó til det kram :O)

  3. Er vild med den første ring/armbånd fra Bjørg – kan bare ikke se den nogen steder inde på deres hjemmeside. Kun den med slangerne kan jeg se?

    1. Nej desværre. Men tjek bjørgs webshop, for prisniveau. Min hjertehalskæde fra Bjørg kostede 1500 kr, så mon ikke det er deromkring eller opefter…

  4. Er helt forelsket i halskæderne med sommerfuglevinge og bille.
    Men er det ikke synd for dyrene at få rykket en vinge af, for at komme i en halskæde? Er det ægte dyr?