7 ting jeg ka’ li’

Yndige sølvarmbånd fra Oxideret.

Så er det tid til endnu en omgang ting jeg kan lide og anbefale. Jeg har ikke som sådan nogen dogmer for disse indlæg, men for det meste bliver det om ting jeg er stødt på/har købt/oplevet i løbet af ugen eller ting jeg bare rigtig godt kan lide generelt og som gør mig glad i hverdagen. Denne uge har været noget så hyggelig med hundepasning i weekenden, en lille get away og et rart afbræk søndag/mandag hos J’s familie og så ellers en masse dejlige kaffe/frokost/kage/bif/træningsaftaler med rare veninder. Har vist snydt lidt og holdt vinterferie, selvom jeg reelt set ikke har nogen. Nå, holder læsemaraton i dag og de kommende dage og så går det hele jo nok :)

Når nogen laver morgenmad til mig <3

Rufus lækkermås, som jeg havde den store fornøjelse af at passe i weekenden og egentlig bare hunde i det hele taget.

The Fighter og Biutiful. Begge sindsygt gode. Glæder mig i den forbindelse også til Oscar-nat på søndag. Har en efterhånden mangeårig tradition med et par veninder hvor vi sidder og ser hele showet hjemme hos mig. Hvilket selvklart involverer masser af mad, snacks og kaffe. Glæder mig!

Vores pæne Wolfgang Tillmans plakat, som nu pryder væggen i køkken/alrum. Planen er at der skal hænge en masse billeder på hele den væg. Elsker at bogreolen spejler sig i glasset i øvrigt.

Summerbirds helt åndssvagt dejlige, syndige, chokolade- og lækkerhedsindpakke mandler. Lemon Cayenne og Mint Matcha er mine favoritter. Både på grund af smag og farve.

Til jer der har savnet ‘Faste læsere’/Google Friendconnect-knappen, så er den nu at finde helt nede i bunden af bloggen, i højre hjørne. Så hvis I gerne vil følge med på den måde, så er det atter easy peasy :)

7 things I’ve enjoyed this week or simply love in general: Pretty silver bracelets from Oxideret, when someone makes me breakfast <3, dogs, The Fighter & Biutiful (looking forward to the Oscars), our Wolfgang Tillmans poster and how it reflects our book-shell and divine chocolate & goodness covered almonds from Danish Summerbird.

(Visited 933 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

46 Kommentarer

 1. Hej Emily :) Tænkte det sidst du lavede et indlæg om Rufus, men var ikke sikker på at det var ham.. men er det ikke hunden fra Ungtblod? :)

  Den er i hvert flad super sød, og sindssyg flot!

 2. Endnu engang faldt jeg pladask for indlæggene om ting du kan lide/har oplevet. Jeg er begyndt at blive mere og mere glad for dine indlæg om bøger og film. Jeg er selv alt for sjælden i biografen og desuden ser jeg alt for sjældent film, det er faktisk lidt en skam, for jeg hygger mig sådan med det, når det en sjælden gang sker. Jeg har ENDELIG fået taget mig sammen til at skulle i biografen og se Winter’s bone på lørdag. :-)

  1. Jeg har helt almindelige håndled og synes der er ‘fint med plads’, men kig forbi oxideret.dk, tror der er mål der og ellers kan du sikkert skrive og spørge dem om eksakte mål :)

 3. Hyggeligt indlæg synes jeg! :)
  Buitiful er også bare en smuk film ;) Og ferie, ja, hvorfor ikke snyde tage sådan én, gid man kunne det her i folkeren :)
  /Gunilla

 4. Wow, den plakat er vildt flot!
  Kan godt lide de her indlæg, de er hyggelige og uprætentiøse. Elsker også at lave dem selv :)

   1. Selv tak – blev glad for at se en af mine yndlingsbloggere i mit absolut yndlingsoutfiti et fedt onlinemagasin;D

 5. Hej Emily!

  jeg kan virkelig godt lide din blog, og er gået igang med at læse siden dag 1 :) jeg synes at det ville være fedt med flere indlæg om de bøger du læser:)

 6. Det er nogle dejlige ting du kan lide – falder godt i min smag og sikke smukke billeder og en dejlig, dejlig hund :)

  – Maj

 7. Hej Emily.
  Må jeg spørge til noget lidt andet (men stadig noget, som du godt kan lide :)..) Hvordan går det med Tillie? Står over for en – for mig – STOR beslutning.. jeg har nu i 2 år drømt om at købe en virkelig, virkelig lækker taske.. for et år siden var jeg lige ved at købe Alexa, og har tænkt på den lige siden.. men nu er Tillie jo kommet – og den er også så lækker… jeg har bare aldrig før svunget dankortet i så stor stil – så vil lige høre, om Tillie er så dejlig som hun ser ud, hehe :)
  Og hvor meget kan der være i den? Kan man have en bog, eller lignende, når man skal på uni?

  hilsen Anne.

  1. ok… jeg er spørge-jørgen.. men kan man have en mac i? Undskyld at jeg stiller så mange spørgsmål… men er jo nærmest besat.. og nærig – vil være sikker på at det er et godt køb :p

  2. Min Alexa er en oversize, så der er der både plads til min MacBook og en bog eller to. Tillie er en lille fis og kan lige rumme et par små bøger eller en kalender, men er mere en ‘håndtaske’.
   Håber du bliver glad uanset hvad du vælger. Hvis du bor i nærheden af Mulberry, kan jeg kun anbefale at du tager derind og gramser og prøver og finder ud af hvad der passer dig bedst på den måde :)

 8. Hej Emily :)
  Har et lidt ‘sjovt’ spørgsmål, men er hvad er det for noget rugbrød du spiser. Ser mega lækkert ud med mandler osv;-)

 9. Hej Emily
  Ih, pæn plakat! Jeg har lagt mærke til, at du har andre meget pæne og fede plakater. Jeg synes, at det kunne være sjovt med et indlæg med inspiration til, hvor man kan købe kunst til væggene, hvad man skal gå efter og hvad du selv har. Bare et beskedent ønske ; )

  1. Mange tak :)
   Det er hermed noteret. Men hvis jeg ikke når det/husker det, kan jeg lige fortælle at jeg køber plakater på kunst-/kunstindustri-/foto-museer i ind- og udland ;)

 10. ‘The Fighter’ var virkelig en nydelse at se. Christian Bale er bare helt genial i hans rolle, så håber virkelig han får en Oscar for hans præstation på søndag. Glæder mig godt nok også til at se ham i den kommende Batman film, hvor han forhåbentlig vil være ‘eye-candy’, som han plejer at være.

  btw.. Rufus virker som en rigtig charmetrold ;-)

  God dag til dig.
  – Debbie.

 11. Hej Emily.

  For det første vil jeg bare sige, at du har en rigtig fin blog, og at jeg følger den næsten hver dag!

  Jeg elsker the Oscars, men har de sidste par år ikke kunne finde ud af, hvor fra jeg kan se det. Det er måske et lidt mærkeligt spørgsmål, men hvordan kommer du til at se det? Streamer du uddelingen fra en hjemmeside eller? :)

  Mvh Kathrine

 12. Dejligt indlæg – eeelsker den her slags indlæg, Emily (også din amerikanske navnesøsters “5 things”) De er bare opmuntrende og inspirerende :)

  Nu har jeg uden held ledt efter et svar rundt omkring på bloggen, så må lige spørge dig her: Hvor har du de der fine, jeg har lyst til at kalde dem “bønne-bundter” fra? Altså den med armbåndene på det første billede? Har jo set dem i flere af dine indlæg, og de er så sjove og pæne!

  1. Tak hvor er du sød! Ja, hende den amerikanske Emily er skisme sej, hun er lidt mit bloggingforbillede og så er det jo kun skægt at vi hedder det samme :)

   Vaserne hedder Claydies og skal forestille græs, det er Normann Copanhagen, der laver dem og de kan fås forskellige størrelser i mange interiørforretninger og eksempelvis Inspiration ;)

 13. Hej Emily

  Kunne se i en anden kommentar at rammen fra Wolfgang Tillmans-billedet er fra Ikea. Du har (tidligere) vist billeder af andre af dine plakater i lejligheden (bl.a. ét med Diamantnatten) – er de billeder også ophængt i Ikea-rammer eller hvor har du købt dem?

 14. hej Emily,
  Håber alt vel
  Jeg vil høre om du om nogen omstændigheder på nogen måde overhovedet kunne forestille dig en dag at sælge din Wolfgang Tillmans plakat, min datter Susi har ønsket sig lige præcis den plakat i årevis og ja den er så godt som umulig at skaffe og derfor prøver jeg alle mulige og umulige ting i håb om at skaffe en, håber du forstår – det er hendes fødselsdag i dag
  Med venlig hilsen – Jens