brunch

Sidste weekend havde jeg Nina til brunch. Ikke noget stort eller vildt, bare sådan helt klassisk brunch, eller udvidet morgenmad om man vil, med æg og bacon (kunne også have været æg og røget laks), hjemmebagte boller, lidt frugt, juice, ost, marmelade og amerikanske pandekager.

Det er hermed weekendens tip :) Lav brunch/morgenmad på sengen til en du holder af i morgen (eller næste weekend hvis det er lidt for kort varsel). Lav de ting du og din gæst godt kan lide eller følg min plane jane brunch. Det er de her boller jeg bagte og disse pandekager, dog uden blåbær i denne omgang. Skal det være lidt vildere er disse pandekager og de her røræg også et hit.

Jeg er på vej til pilates og efterfølgende skal jeg købe gave og bage kage til en fest jeg skal til i aften, så måske der kommer en lille kageopskrift på bloggen i morgen. Er dog rimeligt blank mht. hvad jeg skal bage for en gangs skyld. Har I en idé??

Brunch at home with these rolls and these pancakes. Make it tomorrow for your loved one(s) :)

(Visited 1.031 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

 1. Jeg har været ret glad for for madeleinekager her på det sidste – og med din bagekærlighed så har du sikkert en form til sådan nogle liggende ;)
  Det er virkelig en dejlig og meget fin lille kage :)

 2. Lyder rigtig lækkert! Min lillesøster komme og sover hos mig i dag, så måske jeg også skulle lave lækker morgenmad til os imorgen! :)

  Hvad står der på din hvide kop, og hvor er den købt? (Jeg samler på krus, hæhæ)..

  1. Der står ‘It’s what I’d like to be’ det er en tegning af Tracey Emin og den er købt på Tate Modern i London, men jeg har også set dem på Hamburger Bahnhof i Berlin, så kig i museumsbutikker :)

 3. Åh, hvor er du overskudsagtig :-) Det ser helt fantastisk ud. Du er jo verdens bedste veninde.

  Jeg tænker hjemmelavede chokoladelagkagebunde og så et lag i mellem og på toppen med noget mocca/kaffe/chokolade creme/flødeskum og lidt lilla violer på toppen? :-)

 4. Er du sikker på at du har linket noget til din opskrift med boller? :)
  – Der kommer desværre ikke noget frem på min skærm

 5. Prøv at gå ind på sarahskager.dk
  der er et væld af kageopskrifter.
  Bare husk at koge hindbærene, hvis du skal bruge nogen.

 6. Jeg så til middag hos eller 4-stjerners middag (kan aldrig kende forskel??) forleden, hvor Anne Kejser bagte en islandsk lagkage, som alle hendes gæster var utroligt begejstrede for. Den var med noget kokosbund, chokoladecreme og flødeskum. Jeg googlede efterfølgende opskriften og den virker utrolig nem, men samtidig rigtig lækker. Google “islandsk lagkage” så burde du også kunne finde opskriften :)

  Ellers har jeg altid held med en Pavlova – og lige nu er frugterne tilpas syrlige til at være perfekte til den kage!

  God fornøjelse!

  1. Takker :) Det er en Tracey Emin tegning på et krus fra repeatrepeat.co.uk købt på Tate Modern. ;)

 7. Banankage som muffins, med hele stykker smelted chokolade i.

  //Johanna
  johannadalland.blogspot.com

 8. Åh hvor skønt.. Kæresten og jeg spiste også “brunch” sammen i dag.. :) Det er rart at kunne sidde og hygge sammen på den måde :)

 9. Ih hvor ser det lækkert og hyggeligt ud! Jeg forundres virkeligt tit over, hvor mange ting du har, som jeg også har – det er altså ret pudsigt at opleve :)

  1. Prøv linket i teksten og ellers står de under ‘opskrifter’ oppe i menubaren :)
   Det er den der hedder flapjacks ;)